Veřená zakázka

Zimní stadion, Výměna oken v kancelářích ve 2.NP

Druh zadávacího řízení:
Zakázka malého rozsahu
Lokalita:
Celá Česká republika
Kategorie:
Stavebnictví a související činnosti
Stavebnictví a související činnosti ->  Pozemní stavby
Stavebnictví a související činnosti ->  Dopravní stavby
CPV kódy:
45000000-7 - Stavební práce
Popis:

Předmětem veřejné zakázky malého rozsahu jsou stavební práce spočívající v provedení výměny 12 ks oken v kancelářích ve 2.NP na Zimním stadionu v Kopřivnici, Masarykovo náměstí 540/3, podle příloh tohoto Oznámení.
Předmět veřejné zakázky je specifikován tímto Oznámením včetně všech příloh, zejména výpisem výplní otvorů a soupisem prací, které tvoří přílohu této zadávací dokumentace.
Předmět veřejné zakázky bude proveden na základě uzavřené smlouvy o dílo, která tvoří přílohu zadávací dokumentace, přičemž dílem se rozumí vybourání a likvidace 12 ks stávajících kovových oken a dodávka a montáž 12 ks nových oken včetně všech zednických a dalších nutných prací k provedení předmětu veřejné zakázky, tj. úplné a bezvadné provedení všech stavebních a montážních prací včetně dodávek potřebných materiálů a výrobků nezbytných pro řádné dokončení díla, dále provedení všech činností souvisejících s dodávkou stavebních a montážních prací, jejichž provedení je pro řádné dokončení díla nezbytné (např. zařízení staveniště, bezpečností opatření apod.), a to v celém rozsahu zadání, který je vymezen tímto Oznámením a jeho přílohami, určenými standardy a obecně technickými požadavky na výstavbu.
Místem plnění veřejné zakázky podle tohoto Oznámení je Zimní stadion v Kopřivnici, Masarykovo náměstí 540/3.

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    29.05.2023