Veřená zakázka

Zateplení a výměna otvorových výplní budovy OÚ, č.p. 230 Horní Řasnice

Druh zadávacího řízení:
Zakázka malého rozsahu
Lokalita:
Hlavní město Praha
Kategorie:
Správa a údržba, úklidStavebnictví a související činnosti
Stavebnictví a související činnosti ->  Pozemní stavby
Správa a údržba, úklid ->  Správa a údržba budov
CPV kódy:
44221000-5 - Okna, dveře a související položky,
45000000-7 - Stavební práce,
45262521-9 - Fasády,
45321000-3 - Tepelné izolace
Popis:

Předmětem zakázky je zateplení stávajícího objektu obecního úřadu v katastrálním území Horní Řasnice na stavební parcele č. 255 kontaktním zateplovacím systémem ETICS včetně realizace výměny otvorových výplní (oken a dveří), zateplení části stropů 1.P.P. a podhledu schodiště do podkroví a zateplení plochých střech za účelem snížení nákladů na vytápění objektu. Součástí rekonstrukce je provedení střešní kce nad 1.N.P. a 2.N.P., demontáž a montáž hromosvodu a stávajících venkovních svítidel. Jedná se o stávající stavbu, jejíchž charakter se touto stavbou nebude měnit. Zateplení bude provedeno kontaktním zateplovacím systémem ETICS s tloušťkou izolace 160mm, typu polystyren EPS 70F a min. 500 mm pod úroveň spodní hrany podlahy.
V rámci realizace zateplení fasády bude provedeno kompletní skreslení všech fasádních prvků a to jak profilace, tak jejich přesné rozmístění vzhledem k ploše fasády. Fasádní dekorační profily budou vyrobeny jako kompozitní prvek. Základním materiálem bude polystyren EPS 150 a povrch tvoří flexibilní mikroarmovaný cementový kompozit o síle cca 3mm, který bude mimořádně pevný a odolný. Kotvení se předpokládá prostřednictvím lepení mechanickým kotvením.
Nová okna vč. parapetů a dveře budou plastová, tepelněizolační vlastnosti prvků jako celku budou Uw = 1,0 Wk-1m-2 oken a Ud = 1,2 Wk-1m-2 dveří.

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Datum zahájení zakázky:
    03.08.2015
  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    17.08.2015