Veřená zakázka

VZMR - Městský kamerový dohledový systém Frýdlant nad Ostravicí - II. etapa

Druh zadávacího řízení:
Zakázka malého rozsahu
Lokalita:
Celá Česká republika
Kategorie:
Bezpečnostní služby a zařízení pro zabezpečení
CPV kódy:
35125000-6 - Dohlížecí systém,
35125300-2 - Bezpečnostní kamery
Popis:

Dodávka a instalace (montáž) městského kamerového dohledového systému (dále také „MKDS“), který bude rozšířením stávajícího MKDS a bude tvořen v rámci této, II. etapy, celkem 6. kamerovými body obsahujícími celkem 8 kamer. Součástí předmětu zakázky bude také nastavení jednotlivých kamer a jejich napojení kabelovou trasou do tzv. datových rozvaděčů, boxů pro umístění jednotlivých prvků sítě, popř. přímo do příslušné serverovny.
Dále je předmětem také dodávka příslušných softwarů pro obsluhu a chod kamer a zapojení jednotlivých kamerových bodů na datovou síť (optické kabely), která je již ve městě Frýdlant nad Ostravicí vedena, a to dle pokynu zadavatele (popř. dle zadavatelem uzavřené smlouvy s poskytovatelem datové sítě). Zvolené softwarové vybavení musí být plně kompatibilní se stávajícím systémem provozovaným na MKDS ve Frýdlantu nad Ostravicí, aby byla zajištěna možnost sledování všech kamer v klientském software na počítači v dohledovém centru obvodního oddělení PČR ve Frýdlantu nad Ostravicí.
Dohledové pracoviště obvodního oddělení PČR ve Frýdlantu nad Ostravicí bude i nadále využívat stávající počítač vyhrazený pro dohledový systém. Pro možnost zobrazení nových kamer z II. etapy bude dohledové pracoviště doplněno o dva nové monitory se stejnými parametry jako monitor stávající. Dodání těchto nových monitorů je proto také předmětem této zakázky.

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    09.09.2019