Veřená zakázka

Městský kamerový systém Frýdlant nad Ostravicí - 1. část

Druh zadávacího řízení:
Zakázka malého rozsahu
Lokalita:
Moravskoslezský kraj
Kategorie:
Stavebnictví a související činnosti
Stavebnictví a související činnosti ->  Pozemní stavby Bezpečnostní služby a zařízení pro zabezpečení
CPV kódy:
35125000-6 - Dohlížecí systém,
35125300-2 - Bezpečnostní kamery,
45300000-0 - Stavební montážní práce
Popis:

Předmětem zakázky je:

Dodávka a instalace (montáž) městského kamerového dohledového systému (dále také „MKDS“), který je tvořen v rámci této, I. části, celkem 8. kamerovými body obsahujícími celkem 16 kamer. Součástí předmětu zakázky je také nastavení jednotlivých kamer a jejich napojení kabelovou trasou do tzv. datových rozvaděčů, boxů pro umístění jednotlivých prvků sítě, popř. přímo do příslušné serverovny. Dále je předmětem také dodávka příslušných softwarů pro obsluhu a chod kamer a zapojení jednotlivých kamerových bodů na datovou síť (optické kabely), která je již ve městě Frýdlant nad Ostravicí vedena, a to dle pokynu zadavatele (popř. dle zadavatelem uzavřené smlouvy s poskytovatelem datové sítě).

Předmětem zakázky je také dodávka a instalace nového datového rozvaděče do serverovny v budově Městského úřadu Frýdlant nad Ostravicí č. 139, který bude obsahovat aplikační software pro obsluhu jednotlivých kamer, diskové úložiště o dostatečné kapacitě, PoE switch, centrální firewall a UPS o kapacitě alespoň 3000VA pro zajištění zálohového napájení, které zajistí chod celého systému i v případě výpadku elektrické energie.

Součástí předmětu zakázky není vybudování přívodu vyhrazené datové linky ze serverovny městského úřadu č. 139 do obvodního oddělení PČR, ul. 5. května, Frýdlant n. O., která bude realizována závěsem optického kabelu z budovy č. 1110 na ulici 5. května, a to společností RIO Media a.s., se sídlem Kovanecká 30/2124, 190 00 Praha 9 – Libeň, IČ: 28216733.
Součástí předmětu zakázky však je dodávka vybavení dohledového centra MKDS v budově Obvodního oddělení Policie ČR Frýdlant nad Ostravicí.

Vybraný dodavatel je povinen provést také uvedení MKDS do provozu a zaškolení obsluhy MKDS. Součástí předmětu zakázky jsou také průběžné aktualizace softwaru a serverů (maintenance) a také servis po dobu záruky (24 měsíců).

Vše na základě uzavření smlouvy o dodání a instalaci městského kamerového dohledového systému (dále jen „smlouva“), a to s jediným vybraným dodavatelem.

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Datum zahájení zakázky:
    24.08.2017
  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    07.09.2017