Veřená zakázka

Vzdělávání zaměstnanců: Vedoucí provozu – mistr/mistrová (akreditovaný program)

Druh zadávacího řízení:
Jiná zakázka
Lokalita:
Celá Česká republika
Kategorie:
Vzdělávání a konference
CPV kódy:
79632000-3 - Vzdělávání zaměstnanců
Popis:

Předmětem této zakázky je zajistit vzdělávání pro vybrané zaměstnance společnosti Green Gas DPB, a.s. a to v Akreditovaném vzdělávacím programu: „Vedoucí provozu – mistr/mistrová“.

Cíl: Cílem vzdělávací aktivity je další profesní a odborné vzdělávání vybraných zaměstnanců v akreditovaném vzdělávacím programu, zaměřeném na rozšíření a získání nových informací v oblasti organizace práce.

Cílová skupina: Vzdělávání je určeno pracovníkům na pozicích provozní inženýr, vedoucí odboru investic, vedoucí odboru účetnictví a daní, vedoucí úseku, mistr, vedoucí úseku vrtání důl, odborný technik investic, vedoucí dopravy, vedoucí odboru controllingu a financování, provozní technik, vedoucí IMS, vedoucí odboru centrálního nákupu, manažer kybernetické bezpečnosti, mistr elektro, vedoucí provozu povrchové degazace, mistr vrtných prací, vedoucí geofyzik, vedoucí úseku elektro, energetik, vedoucí úseku diagnostiky, vedoucí dispečer, vrchní mistr údržby a provozu, specialista plánování, energetik výroby elektrické energie a tepla, dispečer.

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    05.08.2020