Veřená zakázka

Vzdělávání zaměstnanců pro zvýšení kvality v BestDrive

Druh zadávacího řízení:
Otevřené řízení
Lokalita:
Hlavní město Praha
Kategorie:
Vzdělávání a konference
CPV kódy:
80511000-9 - Školení zaměstnanců
Popis:

Předmětem veřejné zakázky na služby je v rámci realizace projektu „Vzdělávání zaměstnanců pro zvýšení kvality v BestDrive, reg. číslo CZ.03.1.52/0.0/0.0/19_097/0013093“ zajištění profesního vzdělávání v oblasti měkkých a manažerských dovedností (pro část 1) a vzdělávání v oblasti technických dovedností (pro část 2).

Kompletní služby spojené s proškolením účastníků zahrnují zajištění těchto činností (společné pro obě dílčí části)
a) Vzdělávání dle specifikovaných kurzů.
b) Zajištění školících prostor (vhodné školící prostory z hlediska akustiky a prostoru pro skupinu cca 12 osob, k dispozici WC).
c) Zajištění didaktické techniky (flipchart nebo whiteboard, dataprojektor a PC).
d) Zajištění stravy pro účastníky po dobu školení: zajištění 2 x coffeebreaků (káva, čaj, ovoce, chlebíček, koláček) a obědů (teplé hlavní jídlo vč. nápoje) účastníkům školení.
e) Zajištění školicích materiálů pro účastníky.
f) Zajištění potřebné dokumentace ke kurzům dle příručky OPZ „Specifická část pravidel pro žadatele a příjemce v rámci OPZ pro projekty s jednotkovými náklady zaměřené na další profesní vzdělávání“ (prezenční listiny, certifikáty, dokumentace ke kurzům aj.).
g) Provedení mystery shoppingu před zahájením školení (vstupní) a po kompletním ukončení vzdělávacích aktivit (výstupní) u 58 prodejen a obchodní zástupci (22 osob) (platí pouze pro část 1)
h) Zajištění dílenských prostor pro praktickou výuku s možností vytvoření 2 skupin po 6 zaměstnancích, zajištění odpovídajících technických zařízení v počtu kusů dle prokázání kvalifikace v zadávacím řízení této zakázky (diagnostika Bosch s programem ESI Tronic 2.0 – 1 ks; diagnostika Texa navigator – 1 ks, MT Pro 40-1 ks, dvou-sloupové zvedáky – 1 ks; zkušební vozidla značky ŠKODA – stáří do 5 let – 1 ks; kvalitní ruční multimetr; motory pro výuku demontáže a montáže rozvodů řemenů (benzín 16V, diesel Škoda/VW 1,9 TDi/PD). Automatická plnička klimatizací (pro R134a) vč. proplachové sady.
Rozsah a podrobnosti týkající se vzdělávacích aktivit jsou uvedeny ve vzdělávacím plánu.

Projekt „Vzdělávání zaměstnanců pro zvýšení kvality v BestDrive, reg. číslo CZ.03.1.52/0.0/0.0/19_097/0013093“ je spolufinancován z Evropského sociálního fondu prostřednictvím Operačního programu Zaměstnanost.

Cílovou skupinou jsou zaměstnanci společnosti ContiTrade Services s.r.o.

Zadavatel si vyhrazuje právo požadovat některá školení formou on-line, a to ve vhodných případech u měkkých a manažerských dovedností. Zadavatel má právo požadovat školení formou on-line v případě, kdy toto umožní řídící orgán, a dále v případě, kdy bude nutnost on-line školení odůvodněna opatřeními souvisejícími s pandemií Covid-19 (zejm., nikoliv však výlučně, opatření týkající se omezení shromažďování apod.).

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Datum zahájení zakázky:
    24.11.2020
  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    04.01.2021