Veřená zakázka

VZ 33.21 Rekonstrukce ul. Alejnikovova, Ostrava - Zábřeh

Druh zadávacího řízení:
Zakázka malého rozsahu
Lokalita:
Celá Česká republika
Kategorie:
Stavebnictví a související činnosti
Stavebnictví a související činnosti ->  Pozemní stavby
Stavebnictví a související činnosti ->  Dopravní stavby
CPV kódy:
45000000-7 - Stavební práce
Popis:

Předmětem plnění je uzavření smlouvy o dílo na realizaci a odborné vedení realizace stavby „Rekonstrukce ul. Alejnikovova, Ostrava - Zábřeh“ spočívající v rekonstrukci stávající komunikace, která bude provedena znovu ve všech vrstvách, bude rozšířena a doplněna o dopravní značení. Ve všech vrstvách bude nově proveden i nový chodník podél komunikace, tvořený betonovou zámkovou dlažbou. Podél komunikace je navrženo 7 parkovacích stání, z toho 1 stání bude vyhrazeno pro zdravotně postižené. Dešťové vody budou svedeny ze všech zpevněných ploch do uličních vpustí, které budou napojeny do stávající jednotné kanalizace v původní trase. Vše bude provedeno dle projektové dokumentace zpracované Ing. Davidem Klimšou, IČO: 052 79 917 v srpnu/2020 pod zakázkovým číslem DK15/2017.
Zhotovitel se zavazuje, že při provádění díla bude koordinovat své práce s prováděním přeložky NN a rekonstrukce vodovodu a kanalizace.
Při provádění díla bude v maximální míra zajištěna průchodnost chodců a dostupnost pro vozidla IZS.
Podrobná specifikace této veřejné zakázky malého rozsahu je součástí zadávací dokumentace, kterou lze získat způsobem popsaným v článku VII. této výzvy. Účastník bude odborně způsobilý k zajištění předmětu smlouvy.

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    17.05.2021