Veřená zakázka

Výstavba parkoviště u ZUŠ ul. Kozlovská v České Třebové

Druh zadávacího řízení:
Zakázka malého rozsahu
Lokalita:
Celá Česká republika
Kategorie:
Stavebnictví a související činnosti
Stavebnictví a související činnosti ->  Dopravní stavby
CPV kódy:
45223300-9 - Výstavba parkovišť
Popis:

Stavební práce - novostavba parkovacích ploch u základní umělecké školy. Parkovací plocha nabídne kapacitu 14 parkovacích kolmých míst, z toho jedno místo je určeno pro osoby s pohybovým omezením. Přístupová, místní, obslužná komunikace s návrhovou rychlostí Vn = 20 km/h má šíři zpevněné plochy 6.00 m, jednostranný příčný sklon s hodnotou 2,50 %. Podélný sklon směřuje od ul. Kozlovská a má hodnotu 1%. Místní komunikaci ohraničuje silniční obrubník šíře 100 mm, který je již součástí kolmých parkovacích stání. Kolmé stání má šíři 2,75 až 3,00 m dle dispozic. Délka parkovacího stání je 5,00m. Materiál krytu komunikace se různí dle funkce zpevněné plochy. Jízdní pás komunikace je z asfaltového betonu, parkovací stání jsou ze zatravňovací dlažby. Odvodnění zpevněných ploch je zajištěné vsakováním srážkové vody přes vsakovací zatravňovací dlažbu parkovacích stání. Svedení srážkové vody na zatravňovací dlažbu je zajištěno příčným sklonem 2.00 % na parkovacích stání, 2.00 - 2.50 % na místní komunikaci,
a podélným sklonem 1%. Výsledný sklon v žádném místě není menší, než 0.50 %. Odvodnění zemní pláně proti vzlínání hladiny spodní vody do konstrukčních vrstev je navržena drenáž o celkové délce 60 m o průměru 160 mm. Tato drenáž je vyústěna do vsakovací jímky vyplněnou ŠD 32/63 a obalená separační geotextilií. Plocha parkovací plochy bude kopírovat stávající terén v místech bývalé budovy. V místech za budovou bude stavba v násypu oproti stávajícímu terénu. Výška násypu je eliminována na co nejmenší míru podélným sklonem komunikace.
Stavba parkovací plochy si vyžádá kácení stávajících stromů. Stromy dotčené stavbou jsou:
Bříza bělokorá (obvod 132 cm), Jasan ztepilý (obvod 88 cm), Jasan ztepilý (obvod 130 cm), Javor mléč (obvod 96 cm).
Pro tyto stromy je nutné zažádat o povolení ke kácení. Stávající vodovodní a kanalizační přípojky sloužící v minulosti rodinným domům budou v rámci stavby zrušeny pro jejich budoucí nevyužití.

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    11.05.2022