Veřená zakázka

Výstavba objektu komunitních bytů pro seniory”

Druh zadávacího řízení:
Otevřené řízení
Lokalita:
Hlavní město Praha
Kategorie:
Správa a údržba, úklidStavebnictví a související činnosti
Stavebnictví a související činnosti ->  Pozemní stavby
Stavebnictví a související činnosti ->  Vodohospodářské stavby
Stavebnictví a související činnosti ->  Dopravní stavby
Správa a údržba, úklid ->  Správa a údržba zeleně
CPV kódy:
45000000-7 - Stavební práce,
45112710-5 - Krajinné úpravy zelených ploch,
45232400-6 - Stavební práce na výstavbě kanalizace,
45233100-0 - Stavební úpravy pro komunikace,
45332200-5 - Instalace a montáž vodovodních rozvodů
Popis:

V navrženém objektu je 10 samostatných bytů splňující parametry bezbariérového užívání a současně technické požadavky upravitelného bytu.
Podlahová plocha bytu nepřekračuje 45,00 m2 a plocha sdílených prostor je více jak 40,00 m2. Jednotlivé byty jsou spojené dvěma koridory, které navazují na objekt komunitního sdílení.
Oba tyto stavební objekty rovněž splňují parametry bezbariérového využívání.

Byty a koridory jsou navržené jako systémové dřevěné nízkoenergetické domy, dům komunitního sdílení“ je řešený z keramických tvárnic. U bytů a u domu komunitního sdílení jsou střechy řešené jako sedlové, u koridorů je střecha pultová.

Robustní celodřevěná konstrukce u jednotlivých bytů a koridorů je navržena z ekologických a zdravotně nezávadných materiálů. Současně plní svým stavebně konstrukčním řešením přísná kritéria na nízkoenergetické domy, čímž zaručuje nízkou energetickou náročnost jednotlivých bytů.

Konstrukce bytů a koridorů budou předem vyrobené ve výrobním závodu včetně technického vybavení. Odtud se na stavbu dovezou nákladními auty a jeřábem se osadí na předem připravené základové pasy. Po uložení budou konstrukce stavebně dovybavené a současně budou napojené i na technickou infrastrukturu.

Byty a koridory jsou navržené z robustní celodřevěné zateplené konstrukce. Nosnou konstrukci tvoří dřevěné I-nosníky. Objekty jsou uložené na základových pasech ze železobetonu. U domu komunitního sdílení tvoří nosnou konstrukci zdivo z keramických tvárnic tl. 440 mm dodatečně izolované kontaktním zateplovacím systémem. Uložení domu komunitního sdílení je rovněž na základových pasech.
Výplně otvorů jsou navržené z hliníkového systému s přerušeným tepelným mostem, s izolačním trojsklem.

SO 01.1. BYT
Každý byt obsahuje chodbu, koupelnu, obývací pokoj s kuchyňským koutem a ložnici. Součástí bytu je místnost pro sklepní kóji.
SO 01.2. DŮM KOMUNITNÍHO SDÍLENÍ
Vstup do objektu je ze zádveří obou koridorů, na které navazuje hlavní chodba objektu spojující jednotlivé místnosti objektu. Dále jsou v objektu navržené tyto místnosti: kolárna, chodba bytů sloužící pro přístup do dvou bytů, u kterých jsou řešené dvě samostatné sklepní kóje (jedna společná pro byty, druhá pro společenskou místnost a bude sloužit jako samostatný sklad). V objektu je dále místnost označená jako WC pro osoby s omezenou schopností pohybu a orientace, která bude současně využívaná i pro ženy, WC místnost pro muže, společenská místnost, technická místnost a úklidová místnost.
So 01.3. KORIDORY
Koridory zajišťují komunikační spojení mezi objektem komunitního sdílení a jednotlivými byty. Součástí koridoru je zádveří, na které navazuje chodba koridoru. V chodbě se dále nachází dvě místnosti pro čtyři sklepní kóje s oddělenými boxy.

Stavební objekt
SO 01 Byty, objekt komunitního sdílní, splašková kanalizace, koridory
SO 02 Komunikace a zpevněné plochy
SO 02.2 Dešťové kanalizační přípojky
SO 02.3 Drenážní systém
SO 02.4 Přípojka NN
SO 02.5 Venkovní osvětlení
SO 03 Sadové-vegetační úpravy
SO 04 Oprava-výměna úseku vod.řadu DN 80, vodovodní přípojka

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Datum zahájení zakázky:
    04.08.2016
  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    30.08.2016