Veřená zakázka

Výstavba nového obecního domu v Levínské Olešnici

Druh zadávacího řízení:
Zjednodušené podlimitní řízení
Lokalita:
Liberecký kraj
Kategorie:
Stavebnictví a související činnosti
Stavebnictví a související činnosti ->  Pozemní stavby
Stavebnictví a související činnosti ->  Dopravní stavby
CPV kódy:
45000000-7 - Stavební práce,
45233000-9 - Výstavba, zakládání a povrchové práce pro komunikace,
45400000-1 - Práce při dokončování budov
Popis:

Předmětem veřejné zakázky jsou stavební práce spočívající ve výstavbě novostavby obecního domu v Levínské Olešnici. Stavba je řešena jako jeden objekt obdélníkového tvaru s dvěma podlažími o půdorysném rozměru 14,12 x 10,92 m a výškou v hřebeni 11,5 m a u okapní hrany 7,36 m. Objekt je zastřešen valbovou střechou proměnných spádů s hřebenem směřujícím rovnoběžně s místní komunikací. Střecha je ve spodní části doplněna decentní podokapní římsou s podokapními žlaby a svody. Materiálově je objekt řešen železobetonovými základy, keramickými voštinovými cihlami, keramickými stropy, železobetonovým schodištěm a dřevěným krovem. Obalové konstrukce budou zatepleny tepelnou izolací dle způsobu jejího umístění – minerální vata, EPS nebo XPS. Výtvarně je objekt ztvárněn omítkou kontaktního zateplení dvou struktur v kombinaci s dřevěnými okny, vstupními dveřmi, garážovými vraty a střešní skládanou krytinou. Omítka kontaktního zateplení bude laděna do jemných tónů barev vzájemně sladěných se střešní krytinou, výplněmi otvorů a klempířskými prvky.
Bydlení
Část objektu určená pro bydlení se nachází v 2. NP objektu, kde se nachází 2 samostatné bytové jednotky. Každá bytová jednotka je vybavena obývacím pokojem s kuchyňským koutem, ložnicí, koupelnou, samostatným WC a předsíní. Jednotlivé byty jsou přístupné ze schodišťového prostoru.
Zázemí sboru dobrovolných hasičů
Část objektu určená pro potřeby místního sboru dobrovolných hasičů se nachází v 1.NP objektu, kde se nacházejí prostory garáže, šatny s koupelnou, chodba, komora a klubovna.
Společná část domu
Do společné části domu spadají všechny další nejmenované části domu jako je zádveří, WC, schodiště, technická místnost a dva půdní prostory. Půdní prostory v tuto chvíli nejsou přiřazeny k žádné z výše zmiňovaných částí, o jejich využití rozhodne vlastník objektu při užívání.

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Datum zahájení zakázky:
    23.11.2023
  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    13.12.2023