Veřená zakázka

Výměna střešního pláště zimního stadionu Děčín

Druh zadávacího řízení:
Zjednodušené podlimitní řízení
Lokalita:
Celá Česká republika
Kategorie:
Stavebnictví a související činnosti
Stavebnictví a související činnosti ->  Pozemní stavby
Stavebnictví a související činnosti ->  Dopravní stavby
CPV kódy:
45000000-7 - Stavební práce
Popis:

Předmětem plnění je výměna střešní krytiny stadionu. Před výměnou budou nataženy záchytné sítě, které budou zároveň sloužit jako pracovní plošina. Sítě budou upevněny ze samohybné kloubové teleskopické plošiny (výška 18 m, stranový dosah 20 m), která se bude pohybovat na ledové ploše.
Stávající střešní desky ALPURAL jsou lehké desky z pěnového polyuretanu mezi hliníkovými plechy. Upevňovány do ocelových krokviček, které vzhledem k jejich stavu budou měněny.
Nosná vrstva nové střechy bude trapézový plech 135/310/0,75 pozink. plech bude opatřen na spodní straně (interiérové) polyuretanovým nátěrem. Na vrchní straně (pod parozábranou) syntetickým nátěrem. Plech bude připevněn k novým ocelovým tenkostěnným vazničkám typu „Z“ .
Na trapézový plech bude přilepena samolepící asfaltová parozábrana, na ní dvě vrstvy tepelně izolačních desek, každá vrstva tl. 80 mm a střešní krytina z hydroizolační vrstvy tl. 1,5mm.
Z důvodu zvýšení tloušťky střešního pláště z 50-ti na cca 300 mm musí být nastavena stávající atika po obvodu střechy. Atika bude zvednuta o 550 mm. Jako nosná konstrukce bude využita stávající ocelová konstrukce dešťových žlabů po obvodu střechy.

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    05.02.2020