Veřená zakázka

Výměna nepropustných ploch – udržení vody v krajině, Uh. Hradiště, Štěpnice II

Druh zadávacího řízení:
Zakázka malého rozsahu
Lokalita:
Zlínský kraj
Kategorie:
Poradenské, právní a tlumočnické službyStavebnictví a související činnosti
Stavebnictví a související činnosti ->  Projektové, architektonické a související činnosti
CPV kódy:
71240000-2 - Architektonické, technické a plánovací služby,
71322000-1 - Technické projekty pro provádění stavebně inženýrských prací,
79420000-4 - Manažerské poradenství,
85312320-8 - Poradenské služby
Popis:

Předmětem plnění veřejné zakázky je poskytnutí služby a to konkrétně poradenství – zpracování žádosti o dotaci včetně její podání a manažerské řízení projektu, vypracování projektové dokumentace a výkon zadavatelské činnosti při výběru zhotovitele dle zákona, při realizaci rojektu „Výměna nepropustných ploch – udržení vody v krajině, Uh. Hradiště, Štěpnice II“ dle podmínek Operačního programu Životní prostředí v prioritní ose 1 - Zlepšování kvality vody a snižování rizika povodní, v souladu s harmonogramem příslušné výzvy OPŽP a v souladu s Pravidly OPŽP pro příslušné kolo OPŽP.
Předmět plnění je rozdělen na 3 dílčí částí, které na sebe navazují.
Po úspěšné realizace dílčí části A bude zahájena realizace dílčí části B1, po provedení části B1 v případě získání dotace bude po výzvě investora započata část C, následně po úspěšném dokončení části C bude prováděna část B2. Realizace každé další dílčí části, časově navazuje na předcházející část a bude zahájena až po ukončení předmětu plnění předcházející části tj. po předání dokladů – protokolů a předání díla (dílčí části).
Předmět plnění je rozdělen na tyto 3 dílčí části:
Dílčí část A:
Vypracování Projektové dokumentace (dále jen PD)
- projektová dokumentace pro sloučené územní a stavební řízení (DUR+DSP) v podrobnostech dokumentace pro provedení stavby, včetně průzkumných prací, rozpočtu a soupisu prací dodávek a služeb
Předmět plnění dle Obchodních podmínek, zpracovaných formou návrhu smlouvy o dílo, které byly přílohou č. 2a) výzvy, bude podkladem pro realizaci dílčí části č.B1.
Dílčí část B:
Dotační management
B 1)Dotační management – příprava a podání žádosti o dotaci
Zpracování žádosti o dotaci a její podání poskytovateli dotace. Sjednání podmínek a postupů, které jsou nezbytné pro podání žádosti o poskytnutí podpory v rámci Operačního programu Životní prostředí dle výzvy č. 144.
B 2) Dotační a projektový management po dobu realizace projektu do závěrečné žádosti o platbu/závěrečného vyhodnocení akce.
Následné čerpání dotace tak, aby zadavateli (příkazci) byla dotace přidělena v max. výši z celkových způsobilých výdajů a při jejím čerpání neporušil zákon ani podmínky operačního programu a Výzvy.
Předmět plnění dle Obchodních podmínek, zpracovaných formou návrhu příkazní smlouvy, které byly přílohou č. 2b) výzvy. Ukončení dílčí části B1) bude podkladem pro realizaci dílčí části C.
Dílčí část C
Výkon zadavatelské činnosti – zpracování zadávací dokumentace a organizace zadávacího řízení, zastupování zadavatele v rámci průběhu zadávacího řízení, formou Zjednodušeného podlimitního řízení v souladu se zákonem č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek, ve znění pozdějších předpisů včetně prováděcích právních předpisů
Předmět plnění dle Obchodních podmínek, zpracovaných formou návrhu příkazní smlouvy, které byly přílohou č. 2c) výzvy.
Práce na výkonu zadavatelské činnosti budou prováděny na základě zaslaného oznámení Zadavatele o pokračování navazující činnosti. Po ukončení dílčí části C, výběru zhotovitele díla (realizace stavby), „Výměna nepropustných ploch – udržení vody v krajině, Uh. Hradiště, Štěpnice II“ bude vybraný dodavatel pokračovat v činnosti dle dílčí části B2 - Dotační a projektový management po dobu realizace projektu do závěrečné žádosti o platbu /závěrečného vyhodnocení akce / manažerské řízení projektu.

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Datum zahájení zakázky:
    24.06.2020
  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    09.07.2020