Veřená zakázka

Zpracování projektové dokumentace pro provádění stavby „Laboratoře pro testování a chov laboratorních zvířat – objekt Ld“ – POKRAČOVÁNÍ ZAKÁZKY VEDENÉ POD SYSTÉMOVÝM Č. P19V00010715

Druh zadávacího řízení:
Zjednodušené podlimitní řízení
Lokalita:
Hlavní město Praha
Kategorie:
OstatníStavebnictví a související činnostiProjekty a studie
Stavebnictví a související činnosti ->  Ostatní
Stavebnictví a související činnosti ->  Projektové, architektonické a související činnosti
CPV kódy:
71240000-2 - Architektonické, technické a plánovací služby,
71242000-6 - Příprava návrhů a projektů, odhad nákladů,
71248000-8 - Dohled nad projektem a dokumentací,
71250000-5 - Architektonické, technické a zeměměřičské služby,
71300000-1 - Technicko-inženýrské služby,
71322000-1 - Technické projekty pro provádění stavebně inženýrských prací
Popis:

Předmětem veřejné zakázky jsou níže specifikované činnosti týkající se stavby „Laboratoře pro testování a chov laboratorních zvířat – objekt Ld“.

1. Dokumentace pro provádění stavby - Vyhotovení dokumentace pro provádění stavby v rozsahu přílohy č. 13 vyhlášky č. 499/2006 Sb., o dokumentaci staveb, ve znění pozdějších předpisů dle podmínek stanovených zadavatelem a, to na podkladě dokumentace pro stavební povolení, která je přílohou této zadávací dokumentace a dále v souladu s obecně závaznými právními a technickými předpisy a platnými technickými normami a podmínkami územního rozhodnutí a stavebního povolení. Součástí plnění je i zpracování položkového soupisu prací po profesích a dále kontrolního rozpočtu včetně specifikace standardů v souladu s vyhláškou č. 169/2016 Sb., o stanovení rozsahu dokumentace veřejné zakázky na stavební práce a soupisu stavebních prací, dodávek a služeb s výkazem výměr, ve znění pozdějších předpisů.

2. Dokumentace pro změnu stavebního povolení - Dokumentace pro změnu stavebního povolení (se zapracováním zadavatelem dodatečně vyžádaných změn a odchylek) bude vyhotovena v rozsahu přílohy č. 12 vyhlášky č. 499/2006 Sb., o dokumentaci staveb, ve znění pozdějších předpisů, dle podmínek stanovených zadavatelem, na základě dokumentace pro stavební povolení a v souladu s obecně závaznými právními a technickými předpisy a platnými technickými normami a podmínkami územního rozhodnutí a stavebního povolení.

3. Inženýrská činnost pro zajištění rozhodnutí o změně stavby před dokončením - Předmětem této části díla je projednání změny stavby před dokončením s dotčenými orgány státní správy (DOSS), veřejnoprávními organizacemi a dotčenými osobami, zajištění předepsaných dokladů a stanovisek potřebných k vydání rozhodnutí o změně stavby před jejím dokončením, případně dalších stanovisek a rozhodnutí, která jsou nezbytná a podmiňující pro provedení stavby, vypracování a podání žádosti o vydání povolení změny stavby před dokončením včetně obstarání pravomocného rozhodnutí o změně stavby před jejím dokončením (případně dalších povolení podmiňujících realizaci stavby).

4. Výkon autorského dozoru - Provádění výkonu autorského dozoru při realizaci stavby.

Bližší specifikace předmětu veřejné zakázky je uvedena v zadávací dokumentaci.

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Datum zahájení zakázky:
    30.12.2019
  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    29.01.2020