Veřená zakázka

Vybudování vývojového centra - Dodávka technologií

Druh zadávacího řízení:
Zakázka malého rozsahu
Lokalita:
Hlavní město Praha
Kategorie:
Technologie, stroje, přístroje a elektronika
Technologie, stroje, přístroje a elektronika ->  Technologie, stroje a přístroje
CPV kódy:
42000000-6 - Průmyslové stroje,
42900000-5 - Různá strojní zařízení pro všeobecné účely a speciální strojní zařízení
Popis:

Předmětem plnění zakázky jsou dodávky technologií pro vybudování vývojového centra zadavatele dle technické specifikace a smlouvy.

Předmět veřejné zakázky bude proveden v nejlepší možné kvalitě a v souladu s příslušnými normami a předpisy platnými v době provádění zakázky. Technický a uživatelský standard zakázky je definován technickou specifikací, která je součástí Zadávací dokumentace.

Předmět plnění je rozdělen na 2 části uvedené níže. Bližší specifikace předmětu a podmínek plnění jednotlivých částí je uvedena v příloze č. 4 této Zadávací dokumentace, která obsahuje popis předmětu plnění pro jednotlivé části veřejné zakázky (příloha č. 4a pro část 1 VZ; příloha č. 4b pro část 2 VZ).

Části zakázky:
- Část 1 - Vstřikolis včetně příslušenství
- Část 2 - Vertikální obráběcí centrum

Je povoleno dílčí plnění. Každá část veřejné zakázky může být tedy dodána zvlášť, zároveň s další částí nebo může být celý předmět veřejné zakázky dodán jako celek. Tyto části zakázky jsou nejmenšími nedělitelnými celky. Není-li dále výslovně uvedeno jinak, platí zadávací podmínky pro všechny části zakázky shodně.

V případě podání nabídky pro více částí zakázky, zpracuje dodavatel nabídku pro každou část samostatně.

Nejedná se o zakázku realizovanou dle zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek, ve znění pozdějších předpisů.

Dle § 2 e) zákona č. 320/2001 Sb., o finanční kontrole ve veřejné správě je dodavatel osobou povinnou spolupůsobit při výkonu finanční kontroly.

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    28.05.2020