Veřená zakázka

Přístavba a nákup technologie pro výzkumně inovační kapacity, Pharma park CR

Druh zadávacího řízení:
Zakázka malého rozsahu
Lokalita:
Jihomoravský kraj
Kategorie:
Stavebnictví a související činnosti
Stavebnictví a související činnosti ->  Pozemní stavby
Stavebnictví a související činnosti ->  Dopravní stavby Technologie, stroje, přístroje a elektronika
Technologie, stroje, přístroje a elektronika ->  Technologie, stroje a přístroje
CPV kódy:
42000000-6 - Průmyslové stroje,
42900000-5 - Různá strojní zařízení pro všeobecné účely a speciální strojní zařízení,
45000000-7 - Stavební práce
Popis:

Předmětem plnění veřejné zakázky je zajištění nové přístavby a dodávka souboru technologického zařízení.

Zakázka je rozdělena na 2 části, přičemž účastníci jsou oprávnění podat nabídku na každou část veřejné zakázky zvlášť, případně na jejich libovolné kombinace, nebo na všechny části veřejné zakázky najednou.

Podmínky stanovené v této zadávací dokumentaci se vztahují pro všechny části veřejné zakázky, pokud není výslovně stanoveno jinak. Každá z částí veřejné zakázky bude hodnotící komisí hodnocena odděleně. Zadavatel tedy umožňuje dílčí plnění.
I. část – Stavební práce
Předmětem I. části veřejné zakázky je změna dokončené stavby, spočívající ve stavebních úpravách stávajícího objektu a přístavby nové výrobní haly, která bude napojena na stávající technickou a dopravní infrastrukturu.
Stávající budovu tvoří dvě části se samostatnými vstupy. V levé části se nachází prostory bývalého zdravotního střediska s vyšetřovnou a se zázemím. Pravá část sloužila jako sauna se zázemím a s částečně zastřešeným venkovním bazénem s odpočívárnou. V této části budovy již byla v roce 2005 povolena změna užívání místností na kanceláře a sklady. Momentálně je objekt nevyužívaný. Stavebník svojí činnost do objektu přesune až po provedení přístavby výrobní haly – laboratoře. Ze stávající budovy bude za m využívat jenom administrativní a skladové prostory (pravá část objektu).

Podrobný popis technický podmínek je obsažen v projektové dokumentaci, zpracovanou Projektantem: Ing. Tomáš Sobotka, bratří Křičků 1562/30, Brno 621 00, IČ: 01465392, č. autorizace: ČKAIT 1005341 (TP00). Zpracovatelé dílčích částí dokumentace:
stavební část: Ing. Tomáš Sobotka - ČKAIT 1005341
statická část: Ing. Eva Hebedová - ČKAIT 1002453
požární bezpečnost: Radim Staviař (Ing. Blanka Hacková – ČKAIT 1003750) z DSP
instalace ZTI: Ing. Olga Krásenská – ČKAIT 1005347
plynoinstalace: Ing. Karel Osvald – ČKAIT 1003217
vytápění: David Fiala – ČKAIT 1005575
elektroinstalace NN: Ing. Petr Šulc - ČKAIT 1004532,
která tvoří nedílnou součást této zadávací dokumentace jako její Příloha č. 1a.

KLASIFIKACE PŘEDMĚTU PLNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY
CPV 45000000-7 Stavební práce

II. část – Dodávka technologie

Předmětem II. části veřejné zakázky je soubor technologického zařízení. Většinu pořizovaných technologií není možné zajistit běžnou cestou a to koupí již hotových produktů od výrobců. Dodavatel tak bude muset některé části plnění rovněž navrhnout a vyrobit, protože tyto komponenty nejsou na trhu běžně dostupné. Důvodem je velká specifičnost nejen vlastního zařízení, ale zejména požadavek na kvalitativní parametry požadovaného konečného produktu. Tím je vytlačovaná mimořádně tenká mikroporézní kapilára z polypropylenu o průměru 0,3 mm porézní struktury a velikosti pórů 0,001 – 0,005mm. Zadavatel má strojní vybavení a zkušenosti s výrobou této trubičky, ale odchylka v průměru trubičky je +- 10 mikrometrů, což je pro biomedicínské aplikace nevhodné. Výsledný produkt by měl dosahovat přesnosti +- 2 mikrometry.

Popisovaný soubor technologického vybavení má v některých případech jen základní parametry. Úkolem dodavatele bude i návrh zařízení v součinnosti se zadavatelem. Požaduje se v co nejvyšší možné míře možnost dalších úprav, upgrade, modulárnost zařízení. Zařízení nebude sloužit pro sériovou výrobu jednoho typu výrobku, ale pro vývojovou činnost, kde se předpokládá nárazový provoz a časté změny parametrů. Součástí souboru je také nový software, který bude komunikovat se strojním vybavením a zajistí tak větší autonomii během výrobního procesu.

Podrobný popis technické specifikace je součástí přílohy č. 1b, která je nedílnou součástí této zadávací dokumentace.

KLASIFIKACE PŘEDMĚTU PLNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY
CPV 42000000-6 Průmyslové stroje
CPV 42900000-5 Různá strojní zařízení pro všeobecné účely a speciální strojní zařízení

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    18.09.2019