Veřená zakázka

Vybudování obecní kanalizace v lokalitě U Sv. Jana v k.ú. Hlubočec a Jednotná kanalizace v obci Hlubočec v místě od hlavní křižovatky po úsek zvaný "Pazderňa" (I. etapa)

Druh zadávacího řízení:
Zakázka malého rozsahu
Lokalita:
Moravskoslezský kraj
Kategorie:
Stavebnictví a související činnosti
Stavebnictví a související činnosti ->  Vodohospodářské stavby
CPV kódy:
45231300-8 - Stavební práce pro vodovodní a kanalizační potrubí
Popis:

Veřejnou zakázku tvoří 2 samostatné části (viz níže), nejedná se však o dílčí části veřejné zakázky a účastník tedy předloží nabídku na celý předmět veřejné zakázky, jak je uvedeno níže!

část 1 – Vybudování obecní kanalizace v lokalitě U Sv. Jana v k.ú. Hlubočec

Předmětem této části veřejné zakázky je vybudování 2 nových úseků jednotné kanalizace vč. 7 kanalizačních přípojek pro odvádění přečištěných odpadních vod z ČOV v lokalitě U Sv. Jana v obci Hlubočec.

IO 01 – NOVÝ ÚSEK JEDNOTNÉ KANALIZACE
Jsou navrženy dva nové úseky jednotné kanalizace – Stoka S a Stoka S1.
Stoka S začíná napojením do stávajícího propustku DN400-BET, který se nachází v blízkosti kříže U Sv. Jana na pozemku parc. č. 1515/3 v k.ú. Hlubočec a protéká jím Hlubočský potok. Nový úsek jednotné kanalizace DN250-PP bude napojen do potrubí propustku výsekem a vložením vodotěsné kanalizační tvarovky a nasunutím hladkého konce nového potrubí. Čelo kanalizačního potrubí nesmí zasahovat do průtočného profilu propustku.
Od místa napojení do stávajícího propustku pokračuje Stoka S nezpevněnou zatravněnou komunikací směrem ke stávající mateřské škole (západním směrem do centra obce), kde je ukončena ve stávající revizní šachtě Š4st. Stoka S bude provedena z potrubí DN250-BET v délce 11 m a z potrubí PP-DN250-SN10 v délce 74,5 m. Celková délka Stoky S je 85,5 m.
Stoka S1 je napojena do Stoky S v místě revizní šachty Š1 a dále pokračuje na pozemku parc. č. 558 podél otevřeného koryta Hlubočského potoka pod zahradami přilehlých stávajících rodinných domů. Stoka S1 bude provedena z potrubí DN250-BET v délce 19 m a z potrubí PP-DN250-SN10 v délce 71,5 m. Celková délka Stoky S1 je 90,5 m.

IO 02 – KANALIZAČNÍ PŘÍPOJKY
Součástí výstavby nové jednotné kanalizace je vybudování i nových kanalizačních přípojek v počtu 7 ks. Kanalizační přípojky budou ukončeny přípojkovou revizní šachticí z polypropylenu Ø 425 mm na hranici připojovaných nemovitostí a do vybudovaných kanalizačních přípojek budou přepojeny nové domovní kanalizace z ČOV ze stávajících RD a mateřské školy, které spádově nelze napojit do stávající jednotné obecní kanalizace procházející středem obce. Kanalizační přípojky budou provedeny z potrubí PP-DN150-SN10 v délce 38 m.

část 2 – Jednotná kanalizace v obci Hlubočec v místě od hlavní křižovatky po úsek zvaný „Pazderňa“ (I. etapa)

Předmětem této části veřejné zakázky je výstavba nového úseku jednotné kanalizace v délce cca 200 m v obci Hlubočec, když jde o I. etapu rozsáhlejšího záměru, jejíž začátek je napojením do stávajícího propustku v místě Hlubočského potoka a konec je v místě revizní šachty Šn6.

Poznámka: Obsahem zpracované PD jsou i další práce, které představují II. etapu tohoto záměru, tyto práce však nejsou předmětem této veřejné zakázky. Pro účastníky výběrového řízení je v tomto směru závazný příslušný výkaz výměr (viz příloha č. 7), jehož obsahem jsou práce vztahující se k I. etapě. Součástí přílohy č. 7 je i situace, kde je barevně pro lepší orientaci vyznačeno rozdělení na I. a II. etapu.

Blíže viz příloha č. 7 – Projektová dokumentace + Výkaz výměr.

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Datum zahájení zakázky:
    28.04.2023
  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    15.05.2023