Veřená zakázka

Výběr dodavatele na zajištění smluvního výzkumu využití vlivu mikrovlnného záření v procesu sušení na různém keramickém či stavebním materiálu pro společnost REALISTIC, a.s.

Druh zadávacího řízení:
Zakázka malého rozsahu
Lokalita:
Celá Česká republika
Kategorie:
Výzkum a vývoj
CPV kódy:
73000000-2 - Výzkum a vývoj a související služby
Popis:

Předmětem plnění zakázky je navržení rozložení magnetronů ve vysoušecí komoře na základě poznatků získaných ze simulace elektromagnetického záření na keramických materiálech včetně poznatků získaných při sušení elektromagnetickým záření na jiných materiálech, provedení testování na keramických a stavebních materiálech včetně využití poznatků z klasického průmyslového sušení v požadovaném rozsahu a navržení celkového řešení pro tunelovou sušárnu dle Specifikace služby.
Dodávané předměty plnění musejí být nové a nepoužité a odpovídající platným technickým, bezpečnostním a hygienickým normám a předpisům.
Předmětem zakázky jsou:
(i) teoretický a i aplikační návrh mikrovlnné části konstrukce systému tunelové mikrovlnné sušárny,
(ii) optimalizace mikrovlnné sušárny z hlediska fyziky i mikrovlnné teorie a techniky (na bázi analytického modelu a i numerických simulací interakce EM pole s vysoušeným materiálem) s cílem dosáhnout její maximální možné energetické účinnosti,
(iii) konzultační práce a odborná podpora do května 2023. Vždy na základě konkrétního zadání.

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    01.08.2022