Veřená zakázka

VT Ohře, LB - probírka BP

Druh zadávacího řízení:
Zjednodušené podlimitní řízení
Lokalita:
Celá Česká republika
Kategorie:
Správa a údržba, úklid
Správa a údržba, úklid ->  Správa a údržba zeleně
CPV kódy:
77310000-6 - Služby vysazování a údržby zelených ploch
Popis:

Předmětem plnění veřejné zakázky je provedení zdravotní probírky břehového porostu na levém břehu vodního toku Ohře pod VD Nechranice (ř. km 101,800-104,430). Jedná se o dřeviny suché, poškozené, napadené dřevokaznými houbami, nebezpečně nakloněné nad okolní pozemky a dřeviny pro další růst neperspektivní. Dále požadujeme smýcení náletových dřevin a keřů. Soupis stromů ke kácení, plocha ke smýcení a objem dřevní hmoty je uveden v příloze č. 1 k TP – taxace.
Kácení bude provedeno jako směrové po jednotlivých kmenech, směr kácení se preferuje do pozemků investora bez poškození okolních stromů. Kácené stromy jsou označeny na kmenech.

Po dokončení těžebních prací bude celý úsek toku vyčištěn. Nevyužitelná dřevní hmota (DH), která není uvažována v taxacích (větve) bude spálena, případně může být zhotovitelem na jeho náklady štěpkována a odvezena. V případě pálení DH bude dodržena příslušná legislativa.
Po odvezení větví bude prostor kácení uklizený a uvedený do stavu, který umožní další využívání daného prostoru. V případě poškození okolních stromů, které nebyly určeny ke kácení a dojde k jejich poškození, budou tyto odborně ošetřeny na náklady zhotovitele po domluvě se zástupcem POH, s. p.

Množství dřevní hmoty k odkupu je dle taxace 347,48 plm.

Požadujeme odkoupení vytěžené dřevní hmoty budoucím zhotovitelem z určených ploch v množství 347,48 plm. Odkupní cenu za vytěženou dřevní hmotu stanoví zhotovitel ve výkazu výměr v Kč/plm bez DPH.

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    07.10.2022