Veřená zakázka

Votice - Rekonstrukce ulic Jungmannova a Havlíčkova

Druh zadávacího řízení:
Zjednodušené podlimitní řízení
Lokalita:
Hlavní město Praha
Kategorie:
Stavebnictví a související činnosti
Stavebnictví a související činnosti ->  Vodohospodářské stavby
Stavebnictví a související činnosti ->  Dopravní stavby
CPV kódy:
45231300-8 - Stavební práce pro vodovodní a kanalizační potrubí,
45232150-8 - Práce vztahující se k vodovodnímu potrubí,
45232440-8 - Stavební práce pro kanalizační potrubí,
45233100-0 - Stavební úpravy pro komunikace
Popis:

Předmětem veřejné zakázky je souhrn provedení stavebních a montážních prací v součinnosti se zadavatelem a dle PD za účelem rekonstrukce místních komunikací a provedením oprav vodovodu a kanalizace ulic - Jungmannova a Havlíčkova.
Plněním veřejné zakázky je rekonstrukce místních komunikací - ulice Jungmannova a Havlíčkova. Komunikace se nacházejí mezi ulicí Husovou a ulicí Klášterní. Celá úprava je definována jako obytná zóna, takže zde kromě napojení na ulici Husovu a Klášterní nejsou samostatné chodníky a komunikace. Celková délka komunikací je cca 191 m, z čehož ulice Havlíčkova je cca 119 m a ulice Jungmannova je cca 72 m dlouhá.
V rámci plnění bude vybudováno nové funkční rozdělení stávajícího nevyhovujícího dopravního prostoru na jednotlivé funkční plochy – vozovku určenou i pro pohyb chodců, parkovací pruhy, zeleň, atd.
Vlastní komunikace je navržena jako obousměrná o šíři 4,5 – 5,0 m mezi obrubami, která je v rámci zvýšení bezpečnosti směrově vyhnutá. Podél komunikace jsou navrženy parkovací pruhy (podélné). Jednotlivé plochy jsou navrženy tak, že splňují všechny podmínky pro bezbariérové užívání. Na začátku i na konci ulic jsou navrženy prvky pro slabozraké a nevidomé, které specifikují oddělení obytné zóny od standardních komunikaci s chodníky.
Dále je plněním veřejné zakázky oprava vodovodu a kanalizace. Jsou navrženy dva vodovodní řady z trub PE DN 110 v délce 81 m a 116 m. Kanalizační stoky jsou navrženy z trub PVC SN 12 DN 300. Stoka „A“ v délce 63 m a stoka „B“ v délce 116,5 m
Trasy jsou umístěny v cestních prostorách. Trasa je volena tak, aby nedocházelo ke zbytečným střetům s cizími zájmy.

Zkušební provoz bude probíhat v rámci záruční lhůty na dodavatelské práce. Po provedené prohlídce je potřebné pořídit zaměření skutečného provedení a to jak výškově, tak situačně. Užívání stavby je možné po její řádné kolaudaci a po jejím předání provozovateli

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Datum zahájení zakázky:
    10.04.2018
  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    26.04.2018