Veřená zakázka

Vodovodní řady a vodojem v obci Lhoty u Potštejna

Druh zadávacího řízení:
Zjednodušené podlimitní řízení
Lokalita:
Královéhradecký kraj
Kategorie:
Stavebnictví a související činnosti
Stavebnictví a související činnosti ->  Vodohospodářské stavby
Stavebnictví a související činnosti ->  Ostatní
CPV kódy:
45231300-8 - Stavební práce pro vodovodní a kanalizační potrubí,
45232100-3 - Pomocné práce pro kladení vodovodního potrubí,
45232150-8 - Práce vztahující se k vodovodnímu potrubí,
45232153-9 - Stavební práce na výstavbě vodojemů
Popis:

Předmětem plnění veřejné zakázky je výstavba vodojemu a vodovodu pro obec Lhoty u Potštejna. Vodojem bude využíván jak obcí Lhoty u Potštejna, tak i osadou Homole (místní část obce Borovnice).
Umístění vodojemu je situováno na severovýchodním výběžku pozemku č. 340/1 k.ú. Borovnice u Potštejna, umístění vodojemu odpovídá územnímu plánu obce. K vodojemu je z obce Lhoty u Potštejna přiveden přívodní - výtlačný řad PE D110 ze stávajícího vrtu v obci. Pro zajištění plynulého zásobování obce vodou je navržen dvoukomorový vodojem s armaturní komorou. Akumulace vodojemu musí zajistit dostatečnou provozní zásobu vody.
Akumulace se bude skládat ze dvou nádrží, které budou vzájemně propojeny. Velikost vodojemu bude 2x50 m3. Z vodojemu bude veden zásobní řad PE D110 do obce, kde bude propojen se stávajícím vodovodním potrubím – 1. tlakové pásmo. Toto tlakové pásmo bude ještě nutné před napojením na stávající vodovodní řady regulovat – snížit hydrostatický tlak o cca 10-15 m v.sl., tak aby byly dodrženy hodnoty tlaku ve vodovodní síti podle ČSN 75 5401 (max. přetlak 0,6MPa).
Dále bude z vodojemu veden zásobní řad z PE D90 pro lokalitu několika rodinných domů u vodojemu, ve kterém bude nutno zvyšovat tlak pomocí ATS – 2. tlakové pásmo - zvýšení tlaku o cca 25m.
Trasa vodovodu byla volena tak, aby minimalizovala podélné zásahy do státních komunikací. Potrubí vodovodu je uloženo v průměrné hloubce 1,5 m. Smyslem celého projekčního záměru je zásobování pitnou vodou obec Lhoty u Potštejna a v souladu s požadavky dnešní legislativy dle projektové dokumentace zpracované projekční kanceláří RECPROJEKT s.r.o., se sídlem Fáblovka 404, Polabiny, 533 52 Pardubice, IČO: 26014327 zhotovena pro obec Lhoty u Potštejna (viz. Příloha č. 3 této ZD).

Veřejná zakázka je dělena na tyto části:
část 1) vodovodní řady (SO 02)
část 2) vodojem (SO 01 a PS 1)

Předmět této veřejné zakázky je rozdělen na 2 výše uvedené samostatné části. Všechny tyto části je možné realizovat samostatně a na sobě nezávisle, tzn., že lze podat nabídku na libovolnou část či obě části veřejné zakázky, a to podle schopností účastníka splnit požadavky zadavatele uvedené v zadávací dokumentaci. Každá část veřejné zakázky může tedy ve svém výsledku mít jiného vybraného účastníka. V případě, že se účastník účastní jedné, více nebo celé veřejné zakázky, podává vždy pouze jednu nabídku.

Tato veřejná zakázka je financována z programu 129 300 Ministerstva zemědělství (dále jen „MZe“). Účastník bere na vědomí, že prodlení při plnění předmětu veřejné zakázky může mít za následek nesplnění podmínek dotačního programu.

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Datum zahájení zakázky:
    25.06.2018
  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    16.07.2018