Veřená zakázka

VODOVOD PSÁRY – PŘIPOJENÍ OBCE PSÁRY NA POSÁZAVSKÝ VODOVOD“ část - etapa III.

Druh zadávacího řízení:
Zjednodušené podlimitní řízení
Lokalita:
Celá Česká republika
Kategorie:
Stavebnictví a související činnosti
Stavebnictví a související činnosti ->  Pozemní stavby
Stavebnictví a související činnosti ->  Vodohospodářské stavby
Stavebnictví a související činnosti ->  Dopravní stavby
CPV kódy:
45000000-7 - Stavební práce,
45232150-8 - Práce vztahující se k vodovodnímu potrubí,
45332200-5 - Instalace a montáž vodovodních rozvodů
Popis:

Předmětem veřejné zakázky je realizace III. etapy liniové stavby vodovodu – posílení zásobování obce Psáry pitnou vodou. Navržené vodovodní řady jsou z litinového potrubí DN150 a DN200 v celkové délce 2.315,6 m a z potrubí PE 100 RC SDR 11 De110 v délce 242,6 m. Součástí stavby je výstavba vodovodní předávací šachty a včetně technologického vystrojení, elektropřípojky NN a úprava technologie v ČS Štědřík.
Navržený vodovod bude napojen na stávající Posázavský vodovod.
Jedná se o novostavbu, svým účelem je to stavba trvalá, účelem stavby je posílení zásobování obce pitnou vodou.

Realizace veřejné zakázky bude spolufinancováno z prostředků Státního fondu životního prostředí České republiky, Výzva č. 4/2019 (Prioritní osa 1. Voda, Podoblast podpory 1.6. Zdroje vody a zlepšení dodávek pitné vody.

Zadavatel upozorňuje účastníky, že při realizaci stavby musí dojít ke zkorigování soutěžené stavby se stavbou II.etapy, která v současné době probíhá. Z tohoto důvodu je uzavřena hlavní komunikace a je nutné zkoordinovat uzavírku hlavní komunikace II/105 s uzavírkou komunikace Kutná / Jílovská.
Etapa III se napojuje na již provedený vodovod v Etapě I – ul. Kutná a na Etapu II – křižovatka ul. K. Junčáku a Pražská.
Zadavatel dále upozorňuje účastníky, že při realizace veřejné zakázky je nutné dodržení stanovených m2 záboru. Pole, na nichž realizace bude také probíhat, jsou již oseta a při nedodržení stanoveného záboru by došlo ke značným škodám zemědělců, které by zhotovitel musel uhradit.
Vyskytuje-li se v projektu požadavek na konkrétní produkt konkrétního výrobce, jedná se pouze o příklad a lze dodat alternativu odpovídajících parametrů.

Bližší informace k předmětu plnění jsou uvedeny v příloze č. 1 – Projektová dokumentace a v Příloze č. 4 – Výkaz výměr, které jsou přílohou výzvy k podání nabídek.

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Datum zahájení zakázky:
    28.01.2021
  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    17.02.2021