Veřená zakázka

Vodovod Červený vrch a Předčice v Týně nad Vltavou

Druh zadávacího řízení:
Zjednodušené podlimitní řízení
Lokalita:
Celá Česká republika
Kategorie:
Stavebnictví a související činnosti
Stavebnictví a související činnosti ->  Pozemní stavby
Stavebnictví a související činnosti ->  Vodohospodářské stavby
Stavebnictví a související činnosti ->  Dopravní stavby
CPV kódy:
45000000-7 - Stavební práce
Popis:

Předmětem veřejné zakázky je výstavba 2 vodovodních řadů v částech města Týn nad Vltavou – Červený vrch a Předčice.
Vodovod Č. Vrch:
Vodovod v délce 1304m.
V lokalitě není vybudován vodovod. Záměrem je výstavba nového vodovodu vč. přípojek s napojením na zabezpečený zdroj vody tj. z Vodárenské soustavy Jižní Čechy z řadu Zdoba – Sudoměřice – Hodušín.
Nový vodovodní řad bude napojen ze stávající vzdušníkové šachty VSJČ řadu OC400, v které budou provedeny úpravy v rámci vodovodu pro Přední Kohout – měření průtoku jako předávací místo.
Navrhovaný vodovod je trasován západně k okružní křižovatce Týn nad Vltavou – České Budějovice, kde přechází protlakem v chráničce silnici II/105 a následně i silnici II/141. Odtud je veden podél sinice západně a severozápadně v cestě po okraji lesa ke komunikaci směr Červený Vrch, kterou přechází. Tuto komunikaci přechází ještě 2x.
Mezi silnicemi silnici II/105 a II/141 je navržena vodoměrná šachta s redukcí tlaku.

Vodovod Předčice:
Vodovod v délce 1138m.
Hlavní řad se napojuje ze stávající přerušovací komoru 1x 30 m3 (434.00/432.00). Je trasován východně až na konec obce (zde se jedná o silnici III/1471). Z něho odbočují řady nejprve dva řady k jihu, které se následně spojují, a následně dva řady k severu.

Provádění obou řadů se předpokládá především bezvýkopově bez chrániček (např. horizontálně řízené vrtání a protlakové jámy). Trasování přes komunikace je navrženo protlaky v chrániče (celkem 4x). V místech s navrženou bezvýkopovou technologií je v odůvodněných případech možno použít provádění i ve výkopu. Toto se netýká silnice II/105, II/141 resp. III/1471kde je nutno použít bezvýkopovou technologii.

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    19.08.2020