Veřená zakázka

VN Točenka, Babice u Kelče, rekonstrukce"

Druh zadávacího řízení:
Zakázka malého rozsahu
Lokalita:
Celá Česká republika
Kategorie:
Stavebnictví a související činnosti
Stavebnictví a související činnosti ->  Pozemní stavby
Stavebnictví a související činnosti ->  Vodohospodářské stavby
Stavebnictví a související činnosti ->  Dopravní stavby
CPV kódy:
45000000-7 - Stavební práce
Popis:

Předmětem se rozumí zhotovení stavby spočívající v provedení přeložek vodovodního řadu, středotlakého plynovodního řadu a vedení veřejného osvětlení z prostoru hráze VN Točenka v Babicích u Kelče do prostoru cca 50 m pod hráz vodní nádrže. Dále bude zřízen sjezd do nádrže a bude provedena oprava spodní výpusti a hráze. Nedílnou součástí prací je také zajištění všech nezbytných zkoušek a opatření nutných pro řádné a bezvadné dokončení díla.
Specifikace a rozsah požadovaného plnění díla je dán projektovou dokumentací stavby „VN Točenka, Babice u Kelče - rekonstrukce“ vypracovanou firmou AGPOL s.r.o. v květnu 2019, (dále jen „projektová dokumentace“) a společným povolením vydaným dne 13. 1. 2020 Odborem životního prostředí Městského úřadu ve Valašském Meziříčí pod č. j. MěUVM150557/2019 (dále jen „společné povolení“).
Dílo je členěno na část SO 02.4 přeložka vedení VO, kterou financuje Město Kelč a zbývající části SO 01 rekonstrukce hráze VN Točenka, SO 03 sjezd do zátopy nádrže, SO 02.2 přeložka vodovodu a SO 02.3 přeložka plynovodního řadu, které financuje Povodí Moravy, s.p. Celkové ostatní a vedlejší náklady budou rovnoměrně rozděleny k jednotlivým částem díla v poměru části díla a celkové ceny díla.

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    04.08.2020