Veřená zakázka

Úspory energií ve společnosti AGK steel forming a.s.

Druh zadávacího řízení:
Zakázka malého rozsahu
Lokalita:
Moravskoslezský kraj
Kategorie:
Správa a údržba, úklidStavebnictví a související činnosti
Stavebnictví a související činnosti ->  Pozemní stavby
Správa a údržba, úklid ->  Správa a údržba budov
CPV kódy:
45321000-3 - Tepelné izolace,
45421132-8 - Instalace oken,
45454100-5 - Rekonstrukce budov
Popis:

Předmětem této zakázky je zhotovení stavby „Snížení energetické náročnosti budovy Agrokov Slezko a.s.“ v rozsahu stanoveném touto zadávací dokumentací. Předmětem díla je zejména provedení a obstarání veškerých prací potřebných k dokončení výše uvedené zakázky a jejímu úspěšnému předání zadavateli. Veškerá plnění a práce související se splněním díla zabezpečí zhotovitel na svůj náklad.
Stavební úpravy se týkají zateplení objektu, výměny starých oken za nová a výměny dveří. Zateplení se bude provádět PUR panely o tloušťce 60 mm na hale číslo 1 na části východní a západní strany. Pěnovým polystyrénem tloušťky 160 mm na hale číslo 1 na zbylé části východní a západní strany, dále na hale číslo 2 na severní, východní a západní straně. Bude zde prováděna omítka šedé barvy. Minerální vatou tloušťky 160 mm na hale číslo 1 na jižní straně, na hale číslo 2 na jižní a části západní straně. Zateplení minerální vatou doplňuje provětrávaná fasáda. Severní strana haly číslo 1 zůstane nezateplená z důvodu budoucí přístavby. Okna budou plastová s izolačním trojsklem celková plocha oken je cca 124 m2. Vrata budou sekční s výplní z PUR pěny, jejich celkový rozměr je cca 43m2. Světlíky budou také plastové s izolačním sklem a jejich celkový výměr je cca 131 m2. Střecha zůstává nezateplená. Spojovací krček zůstává taky nezateplen.
Vytápění, které řeší samostatná část této dokumentace bude řešeno ve výrobě plynovými zářiči a pomocí nového plynového kotle, který bude napojen na nový rozvod plynu. Kotel bude napojovat stávající otopnou soustavu v zázemí a administrativě topnou vodou.
Instalace světlíků v obou halách je navržena z důvodu úspory až 40% elektrické energie na osvětlení.
Umístění čtyř vnějších nadzemních zásobníků na plyn je navrženo v uzavřeném areálu v zadní části mezi halami. Jejich konkrétní umístění je v samostatné PD. Nacházejí se na severní straně haly číslo 2. Od plynových nádrží je veden vnější plynovod, který se pak napojuje na vnitřní rozvod plynu, dle PD plynofikace. Objekty jsou vytápěny v halách plynovými zářiči, v zázemí jsou napojené kondenzační plynové kotle, na které je dále napojena stávající otopná soustava. Teplou vodu zde zajišťují v každé hale dva nepřímotopné zásobníky teplé užitkové vody, napojené na kondenzační kotel. Jeden zásobník má 750 l a druhý 500l. Zásobník v hale 1 je napojen na nově instalovaný kompresor a rekuperátor tepla z kompresoru a k ohřevu je tak využíváno také odpadní teplo z výroby tlakového vzduchu.

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    12.06.2019