Veřená zakázka

Údržba vodních toků, nádrží a odlučovačů ropných látek

Druh zadávacího řízení:
Zjednodušené podlimitní řízení
Lokalita:
Celá Česká republika
Kategorie:
Stavebnictví a související činnosti
Stavebnictví a související činnosti ->  Pozemní stavby
Stavebnictví a související činnosti ->  Vodohospodářské stavby
Stavebnictví a související činnosti ->  Dopravní stavby
CPV kódy:
45000000-7 - Stavební práce
Popis:

Předmětem VZ je provádění prací a poskytování s tím souvisejících služeb spojených s údržbou vodních toků, nádrží a odlučovačů ropných látek ve správním území města Česká Lípa.
Účelem plnění předmětu VZ je komplexní, systematická a periodická péče o vodní toky, nádrže a odlučovače ropných látek v souladu se zákonem č. 274/2001 Sb., o vodovodech a kanalizacích, ve znění pozdějších předpisů, zákonem č. 254/2001 Sb., o vodách, ve znění pozdějších předpisů, zákonem č. 13/1997 Sb., o pozemních komunikacích, upraveným prováděcí vyhláškou č. 104/1997 Sb., kterou se provádí zákon o pozemních komunikacích, ve znění pozdějších předpisů, zákonem č. 128/2000 Sb., o obcích, ve znění pozdějších předpisů, nařízením vlády č. 61/2003 Sb., o ukazatelích a hodnotách přípustného znečištění povrchových vod a odpadních vod a zákonem č. 185/2001 Sb., o odpadech.

Předpokládaný rozsah předmětu plnění za celou dobu účinnosti Rámcové smlouvy o dílo, tj. 2 roky, je uveden v příloze č. 2 ZD - Specifikace činností a jednotkových cen. Skutečné množství požadovaných činností se bude řídit potřebou zadavatele, a to na základě jeho písemných pokynů předávaných dodavateli.

Zadavatel nepožaduje složení jistoty.

Zadavatel nepořádá prohlídku míst plnění.

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    01.07.2022