Veřená zakázka

Tělocvična při ZŠ a MŠ Bruzovice

Druh zadávacího řízení:
Otevřené řízení
Lokalita:
Moravskoslezský kraj
Kategorie:
Stavebnictví a související činnosti
Stavebnictví a související činnosti ->  Pozemní stavby
Stavebnictví a související činnosti ->  Dopravní stavby
CPV kódy:
45000000-7 - Stavební práce,
45212222-8 - Výstavba tělocvičen
Popis:

Předmětem veřejné zakázky je novostavba tělocvičny se zázemím při ZŠ a MŠ o zastavené ploše 912,5 m2. Tělocvična bude provozně spojena se ZŠ spojovacím koridorem v úrovni 2. NP pro možnost přístupu žáků ZŠ a MŠ z budovy školy „suchou nohou“.

V přízemí budou situovány kromě vlastní tělocvičny vstupní prostor pro mimoškolní návštěvníky, recepce, sociální zařízení M+Ž, schodiště, dělené šatny M+Ž, úklidová místnost, dvě nářaďovny a příruční sklad. Druhé nadzemní podlaží bude přístupné jednak schodištěm z přízemí a jednak spojovacím koridorem z podesty schodiště ve stávající škole. Kromě vestibulu pro školu a školku se budou nacházet ve 2. NP sklad, plynová kotelna se strojovnou vzduchotechniky, úklidová místnost, klubovna místních sportovců se zázemím a sociálním zařízením M+Ž.

Světlá výška tělocvičny bude 7,5 m pod spodní hranu dřevěných pultových vazníků, světlá výška zázemí v přízemí bude 3,0 m a ve 2. NP 3,15 m. Větrání bude kombinované přirozené okny a nucené vzduchotechnikou. Vytápění a příprava TUV bude plynovými kotli. Topení bude kombinované podlahové a radiátory, vlastní tělocvična bude vytápěna pomocí vzduchotechniky. Osvětlení bude sdružené, přirozené okny a umělé svítidly.

Dále bude součástí napojení na stávající technickou infrastrukturu a inženýrské sítě:
napojení nn, plynu, vody, napojení splaškové kanalizace na stávající žumpu, napojení dešťových vod ze střechy a zpevněných ploch na stávající obecní dešťovou kanalizaci, která je zaústěna do Liščanky („bezejmenný“ levostranný přítok Bruzovky IDVT 10216148). Další součástí stavby bude řešení zpevněných ploch okolo tělocvičny - nový okapový chodník okolo tělocvičny a předlažba prostoru mezi stávající školou a novou stavbou. Konečnou součástí bude i výměna a doplnění zatravňovacích tvárnic na současných zpevněných plochách parkoviště pro personál školy.

Součástí stavby nebude přeložka stávajícího vodovodního řadu DN 100 IPE+ ve správě SmVaK a.s. Přeložka je již realizována, původní trasa částečně zasahovala do půdorysu navrhované tělocvičny.

Blíže je předmět veřejné zakázky popsán v projektové dokumentaci z 07/2022, zpracovatel Ing. arch. Václav Cviček, Kozlovice 56, 739 47 Kozlovice, ČKA 00269.

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Datum zahájení zakázky:
    23.10.2023
  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    23.11.2023