Veřená zakázka
Technologie pro gastroprovoz a degustační kuchyni VCZZP - II.
Druh zadávacího řízení:
Otevřené řízení
Lokalita:
Celá Česká republika
Kategorie:
Technologie, stroje, přístroje a elektronika,
Technologie, stroje, přístroje a elektronika -> Technologie, stroje a přístroje
CPV kódy:
42215000-6 - Stroje pro průmyslovou přípravu nebo výrobu potravin a nápojů
Popis:
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka technologie pro gastroprovoz a degustační kuchyni v rámci projektu Výukové centrum zpracování zemědělských produktů, včetně její montáže a zprovoznění. Předmět plnění je blíže vymezen v zadávacích podmínkách, zejména ve smlouvě, která je přílohou č. 1 této zadávací dokumentace, technické specifikaci a výkazu výměr, které jsou v přílohách č. 4 a 5 této zadávací dokumentace.
Upozornění:
pro zobrazení zadávacích podmínek
-
calendar_todayDatum zahájení zakázky:24.03.2022
-
calendar_todayLhůta pro podání nabídek do:22.04.2022
Termíny:
Informace o zadavateli
Upozornění:
pro zobrazení informací o zadavateli