Veřená zakázka
Technologie pro gastroprovoz a degustační kuchyni VCZZP
Druh zadávacího řízení:
Otevřené řízení
Lokalita:
Celá Česká republika
Kategorie:
Nábytek,
Nábytek -> Ostatní
IT -> Ostatní Technologie, stroje, přístroje a elektronika, Opravy, revize a servis,
Technologie, stroje, přístroje a elektronika -> Technologie, stroje a přístroje
Technologie, stroje, přístroje a elektronika -> Elektronika
CPV kódy:
39141000-2 - Kuchyňský nábytek a zařízení,39220000-0 - Kuchyňské zařízení, domácí potřeby a zařízení pro pohostinství,
39711000-9 - Elektrická zařízení domácnosti pro použití v kontaktu s potravinami,
42215000-6 - Stroje pro průmyslovou přípravu nebo výrobu potravin a nápojů,
51000000-9 - Instalační a montážní služby (mimo programového vybavení)
Popis:
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka technologie pro gastroprovoz a degustační kuchyni v rámci projektu Výukové centrum zpracování zemědělských produktů, včetně její montáže a zprovoznění.
Předmět plnění je blíže vymezen v zadávacích podmínkách, zejména ve smlouvě, která je přílohou č. 1 této zadávací dokumentace, technické specifikaci a výkazu výměr, které jsou v přílohách č. 4 a 5 této zadávací dokumentace.
Upozornění:
pro zobrazení zadávacích podmínek
-
calendar_todayLhůta pro podání nabídek do:23.07.2021
Termíny:
Informace o zadavateli
Upozornění:
pro zobrazení informací o zadavateli