Veřená zakázka

Technologie pro gastroprovoz a degustační kuchyni VCZZP

Druh zadávacího řízení:
Otevřené řízení
Lokalita:
Celá Česká republika
Kategorie:
Nábytek
Nábytek ->  Ostatní
IT ->  Ostatní Technologie, stroje, přístroje a elektronikaOpravy, revize a servis
Technologie, stroje, přístroje a elektronika ->  Technologie, stroje a přístroje
Technologie, stroje, přístroje a elektronika ->  Elektronika
CPV kódy:
39141000-2 - Kuchyňský nábytek a zařízení,
39220000-0 - Kuchyňské zařízení, domácí potřeby a zařízení pro pohostinství,
39711000-9 - Elektrická zařízení domácnosti pro použití v kontaktu s potravinami,
42215000-6 - Stroje pro průmyslovou přípravu nebo výrobu potravin a nápojů,
51000000-9 - Instalační a montážní služby (mimo programového vybavení)
Popis:

Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka technologie pro gastroprovoz a degustační kuchyni v rámci projektu Výukové centrum zpracování zemědělských produktů, včetně její montáže a zprovoznění.
Předmět plnění je blíže vymezen v zadávacích podmínkách, zejména ve smlouvě, která je přílohou č. 1 této zadávací dokumentace, technické specifikaci a výkazu výměr, které jsou v přílohách č. 4 a 5 této zadávací dokumentace.

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    23.07.2021