Veřená zakázka

Studie proveditelnosti - cyklistické trasy T 02.1 Hrobčice zastávka – Bílina zahrádky a T16.1 ulice Pod Bořní – zelená turistická trasa Klubu českých turistů (KČT) – chata Pod Bořeněm, Bílina

Druh zadávacího řízení:
Zakázka malého rozsahu
Lokalita:
Celá Česká republika
Kategorie:
Projekty a studie
CPV kódy:
71241000-9 - Studie proveditelnosti, poradenství, analýza
Popis:

Předmětem plnění veřejné zakázky je vypracování studie proveditelnosti vybudování dvou cyklotras v katastrálním území města Bílina v souladu s dokumentem „Koncepce rozvoje cykloturistiky pro město Bílina".
Cílem studie proveditelnosti je vypracování variantního návrhu technického řešení zpevnění povrchu cyklotras (asfaltový povrch není žádoucí), návrhu umístění značení trasy v souladu se značením Klubu českých turistů, úpravy zeleně podél cyklistických tras, možnosti změny navrhovaných tras cyklotras za podmínky zachování konečných cílových bodů. Součástí cíle studie proveditelnosti je zvýšení mobility území a současně splnění bezpečnostních a technických hledisek.
Nedílnou součástí studie proveditelnosti bude zajištění vyjádření dotčených orgánů a majitelů, na jejichž pozemcích bude navrhovaná trasa vedena.
Cílovou skupinou pro využití cyklotras tvoří rekreační a příležitostní cyklisté, dálkoví cyklisté, sportovní a terénní cyklisté a také pěší turisté.

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    22.09.2020