Veřená zakázka

Technická analýza opotřebení železniční infrastruktury ve vztahu k určení přímých nákladů vzniklých jízdou vlaku a stanovení ceny za užití ŽDC

Druh zadávacího řízení:
Jiná zakázka
Lokalita:
Celá Česká republika
Kategorie:
Projekty a studie
CPV kódy:
71241000-9 - Studie proveditelnosti, poradenství, analýza
Popis:

Předmětem plnění, tedy výsledný systém a výstupy projektu musí splňovat níže uvedené:
- Systém musí prokazatelně stanovit výši přímých nákladů vzniklých jízdou vlaku na celé železniční síti spravovanou zadavatelem v souladu s platnou legislativou EU a ČR.
- Analýza železniční sítě ve správě zadavatele s cílem určit, zda jsou jednotlivé tratě z pohledu opotřebení, životnosti a nákladů na jejich údržbu rozdílné.
- Návrh možností kategorizací tratí do homogenních celků na základě technických specifikací se stanovením přímých nákladů, které vznikají na těchto kategoriích. S možností sledovaní celkových a přímých nákladů až na úroveň jednotlivých tratí.
- Na základě spolupráce se zadavatelem analyzovat dostupná data zadavatele a zhodnotit jejich použitelnost ve vztahu k předmětu výsledného díla.
- Analyzování možností rozšíření databáze zadavatele a návrh nových parametrů, které je nutné sledovat ve vztahu ke zpřesnění sledování přímých nákladů vzniklých jízdou vlaku po železniční dopravní cestě (dále též ŽDC).
- Identifikace přímých nákladů v systémech zadavatele.
- Návrh systému sledování přímých nákladů vzniklých jízdou vlaku.
- Nastavení modelu výpočtu přímých nákladů, které lze použít na celou železniční síť a zadavatel si tak bude schopen tento model každý rok aktualizovat bez pomoci dodavatele díla, aniž by klesala funkčnost výsledného díla.

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    11.09.2020