Veřená zakázka

STAVEBNÍ ÚPRAVY DPS č.p. 1846, VSETÍN

Druh zadávacího řízení:
Zjednodušené podlimitní řízení
Lokalita:
Zlínský kraj
Kategorie:
Stavebnictví a související činnosti
Stavebnictví a související činnosti ->  Pozemní stavby
CPV kódy:
45211000-9 - Stavební úpravy bytových domů a rodinných domů
Popis:

Předmětem podlimitní veřejné zakázky jsou stavební práce na akci „Stavební úpravy DPS č. p. 1846, Vsetín“. Stávající dům č. p. 1846 je užíván jako bytový dům. Objekt je pětipodlažní 1. PP a 1.NP až 4.NP. V 1. PP je situováno technické zázemí pro dům (sklepy, prádelna, technické místnosti). V 1.NP až 4.NP jsou situovány byty - je zde stávajících 44 bytů 1+KK. Na každém podlaží je situováno 11 bytů. Byt 1+KK je určen pro užívání jednou osobou.
Stavební práce budou probíhat za plného provozu bytového domu. Nájemníci nebudou vystěhováni.
Stavební úpravy se skládají z následujících stavebních objektů:
• SO 01 – STAVEBNÍ ÚPRAVY-ZATEPLENÍ OBJEKTU, VÝMĚNA OKEN A DVEŘÍ – jednoduchý popis
a) Stávající kontaktní zateplovací systém bude odstraněn. Zateplení obvodového zdiva 1.NP – 4.NP – kontaktní zateplovací systém – fasádní tepelná izolace z minerálních vláken
b) V soklové části kontaktní zateplovací systém KZS – extrudovaný polystyren XPS v části od stávajících základů do ~400 mm nad upravený terén a nad tuto úroveň bude fasádní tepelná izolace z minerálních vláken včetně dekorativní mozaiková soklová omítka.
c) Stávající plochá střecha včetně klempířských konstrukcí bude odstraněna. Bude provedeno zastřešení sedlovou střechou se sklonem 10°, nosnou konstrukci střechy tvoří krov vaznicové soustavy. Sloupky budou osazeny na dřevěné prahy v místě nosných panelů, modul po 3,60 m a budou kotveny k železobetonovému panelovému stropu. Střešní krytina lehká plechová – trapézový plech, výška vlny 20-30 mm.
d) Pro vnější okenní otvory v bytech bude použito izolační trojsklo s celkovým součinitelem prostupu tepla oken Uw = 0,90 W/m2K. Okna v bytech musí splňovat zvukovou neprůzvučnost II. třídy – Rw = 30-34 dB. Vstupní dveře do domu hliníkové, prosklené, sokl.
e) Další stavební úpravy – balkonové zábradlí, dlažby na balkonech, omítky a malby schodiště. Vnitřní omítky a malby okolo nových oken a dveří atd.
• SO 02 – VENKOVNÍ ÚNIKOVÉ SCHODIŠTĚ – jednoduchý popis
a) Rozšíření stávajícího venkovního únikového schodiště.
• SO 03 – ZPEVNĚNÉ PLOCHY a RAMPA PRO OSOBY SSP – jednoduchý popis
a) Odstranění stávajících dlažeb, provedení nových zpevněných ploch a rampy pro osoby s omezenou schopností pohybu.
Specifikace předmětu VZ je dále uvedena v těchto podkladech, které jsou součástí zadávací dokumentace:
a) Příloha číslo 7Z - Způsobilé - slepý soupis stavebních prací dodávek a služeb stavby v aplikaci Microsoft Office Excel 97-2003 (.xls) pod názvem Stavební úpravy DPS č. p. 1846, Vsetín
b) Příloha číslo 7N - Nezpůsobilé - slepý soupis stavebních prací dodávek a služeb stavby v aplikaci Microsoft Office Excel 97-2003 (.xls) pod názvem Stavební úpravy DPS č. p. 1846, Vsetín
c) Příloha číslo 7R – Rekapitulace – způsobilých a nezpůsobilých nákladů v aplikaci Microsoft Office Excel 97-2003 (.xls) pod názvem Stavební úpravy DPS č. p. 1846, Vsetín
d) Příloha číslo 8 - Projektová dokumentace pro provádění stavby, Stavební úpravy DPS č. p. 1846, Vsetín, generální projektant: Ing. PETR BRAVENEC projektová kancelář s.r.o., projektová činnost IČ 28561279, DIČ CZ28561279, odpovědný projektant: Ing. Petr BRAVENEC, Autorizovaný inženýr pro pozemní stavby ČKAIT 1301710.

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Datum zahájení zakázky:
    20.01.2020
  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    07.02.2020