Veřená zakázka

Stavební úpravy části Horního náměstí, Vsetín

Druh zadávacího řízení:
Zakázka malého rozsahu
Lokalita:
Zlínský kraj
Kategorie:
Správa a údržba, úklidStavebnictví a související činnosti
Stavebnictví a související činnosti ->  Dopravní stavby Technologie, stroje, přístroje a elektronika
Technologie, stroje, přístroje a elektronika ->  Elektronika
Správa a údržba, úklid ->  Správa a údržba komunikací
CPV kódy:
45213316-1 - Stavební úpravy chodníků,
45233222-1 - Dláždění a asfaltování,
45316100-6 - Instalace a montáž zařízení pro venkovní osvětlení
Popis:

Předmětem stavby jsou stavební úpravy povrchů vozovky a chodníků vč. obnovy trávníku a zeleně v části Horního náměstí ve Vsetíně před budovou okresního soudu.
Stávající chodníky, které jsou součástí ostrova s parčíkem, budou kompletně rozebrány a obnoveny. Betonové obrubníky a betonová dlažba bude nahrazena kamennou dlažbou. Zároveň bude vyměněn stávající asfaltový kryt vozovky v místě opěrné zdi a nároží domu č. 3 (Maštaliska) za nový dlážděny kryt, čímž dojde ke sjednocení povrchů.
Stávající lavičky budou odstraněny a nahrazeny novými dle požadavků investora. Nové parkové lavičky budou osazeny v místech stávajících.
V místě stavby bude provedena obnova vodorovného dopravního značení. Vzhledem k aktuálnímu stavu budou některé konkrétní značky SDZ v rámci stavby vyměněny za nové a to vč. výměny sloupku.
Veřejné osvětlení a nasvětlení budov -stávající veřejné osvětlení, konkrétněji 4ks stožárů s VO, budou nahrazeny novými stožáry dle specifikace správce tj. TS Města Vsetína (ocelové stožáry s výložníky dl. 2,0m). Konkrétně-ji se jedná o dva kusy stožárů výšky 8m (Horní náměstí) a 2 kusy stožárů výšky 10m (ul. Palackého). Pro reflektory k nasvícení budovy zámku bude osazen nový stožár v. 3,0m. Stávající stožáry pro svítidla k nasvícení budovy „Maštaliska“ budou ponechány bez úprav. Zároveň bude vyměněno také stávající kabelové vedení VO, které je zčásti zemní a zčásti nadzemní. Nové vedení bude kompletně vedeno jako zemní. Zároveň bude obnoveno zemní vedení sloužící k napájení reflektorů k nasvícení budov.
V místě laviček, tj. cca uprostřed parčíku, bude osazena nová parková lampa VO a všestranný dobíjecí sloupek, který v sobě obsahuje 2 USB porty pro nabíjení mobilních zařízení připojeným kabelem, ale také 1 místo pro bezdrátové nabíjení telefonů. Kromě dobíjení je rovněž vybaven integrovaným Wi-Fi hotspotem, který může buď pracovat v režimu GSM LTE nebo jako rozšiřující Access Point připojený k již existující Wi-Fi síti (tím se prakticky výrazně rozšíří dosah poskytovaného připojení). Dalším prvkem je pak tlačítko, které bude sloužit jako SOS funkce, kdy po stisku dojde ke spojení s Integrovaným záchranným systémem.

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Datum zahájení zakázky:
    11.05.2022
  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    23.05.2022