Veřená zakázka

STAVEBNÍ ÚPRAVY BÝVALÉ ŠKOLY NA BYTOVÝ DŮM – 4B.J., DEFUROVY LAŽANY

Druh zadávacího řízení:
Zjednodušené podlimitní řízení
Lokalita:
Hlavní město Praha
Kategorie:
Stavebnictví a související činnosti
Stavebnictví a související činnosti ->  Pozemní stavby
Stavebnictví a související činnosti ->  Vodohospodářské stavby
CPV kódy:
45211000-9 - Stavební úpravy bytových domů a rodinných domů,
45232421-9 - Čistírny odpadních vod
Popis:

Předmětem veřejné zakázky jsou stavební úpravy bývalé školy na bytový dům se 4 bytovými jednotkami.

Budova bývalé školy je již dlouho nevyužívaná. Kolem budovy se nachází zahrada s travním porostem a pozemek je připojen stávajícím sjezdem na místní komunikaci. V přízemí i v patře jsou navrženy dva byty (celkem 4 byty). Půda zůstane nevyužitá, stávající sklep bude společným prostorem. Vstup ze dvora s novou rampou a schody bude částečně kryt novým zastřešením.

Stavební úprava předpokládá především výměnu střešní krytiny včetně výměny klempířských prvků, nové příčky tvořící nové dispoziční uspořádání objektu. Dále nové podhledy, omítky, fasádu a nové výplně otvorů. Všechny instalace domu budou rovněž provedeny nově, včetně vyfrézování stávajících komínových průduchů, nového odvětrávání a nových zařizovacích předmětů.

Objekt bude připojen novou přípojkou na veřejný vodovodní řad, který je zakončen přímo před objektem. Splaškové odpadní vody z objektu budou svedeny přes domovní ČOV do veřejné kanalizace. Taktéž bude vybudována nová plynová přípojka ze stávajícího veřejného řadu, která bude zakončena v novém pilíři.

Nová kanalizační přípojka, včetně revizní šachty DN 400 a nová část kanalizační stoky je již realizována a není tedy součástí této veřejné zakázky. Rozsah prací je dán soupisem prací s výkazem výměr

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Datum zahájení zakázky:
    03.10.2019
  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    24.10.2019