Veřená zakázka

Stavební práce – Zateplení střechy

Druh zadávacího řízení:
Zakázka malého rozsahu
Lokalita:
Kraj Vysočina
Kategorie:
Stavebnictví a související činnosti
Stavebnictví a související činnosti ->  Pozemní stavby
Stavebnictví a související činnosti ->  Dopravní stavby
CPV kódy:
45000000-7 - Stavební práce
Popis:

Jedná se o zateplení střech nad částí budovy A, a nad dvoupodlažní částí budovy B. Dutina bude vyplněna foukanou skelnou vatou (λ ≤0,039 W/mK) v průměrné tl. 400 mm. Dutiny se budou zafoukávat ze střešního pláště přes montážní otvory. Dále se jedná o zateplení střechy nad částí budovy C. Dutina bude vyplněna foukanou skelnou vatou (λ ≤0,039 W/mK) v průměrné tl. 400 mm. Dutiny se budou zafoukávat ze střešního pláště přes montážní otvor, který bude klempířsky zapraven. Dutina střechy nad jídelnou je dostupná přes průlez, nebude tedy zapotřebí vytvářet montážní otvor.
Tepelná izolace střech foukanou vatou na plochých střechách budovy A a B musí být realizována v součinnosti s dodavatelem části hydroizolace střech (zateplení atiky XPS). Při provádění prací je nutné zohlednit klimatické podmínky, aby nedošlo k zatečení do konstrukce při dešti. Zhotovitel si zajistí přípravu montážních otvorů a jejich následné zpětné zapravení.
Stavební projektová dokumentace řeší i zateplení fasády objektů; výplně otvorů; hydroizolace střech; ústřední vytápění; MaR. V rámci této zakázky nejsou tato opatření realizována. V předloženém výkazu výměr jsou položky týkající se pouze Zateplení střechy.
Součástí díla jsou všechny nezbytné práce, dodávky a činnosti pro kompletní dokončené dílo v celém rozsahu zadání, který je vymezen projektovou dokumentací, určenými standardy, obecně technickými požadavky na výstavbu a obchodními podmínkami.
Podkladem pro vypracování nabídky je projektová dokumentace pod názvem „Snížení en. náročnosti objektu na ul. Zahradníčkova 890/21, Třebíč“ (Projekce: Ing. Zdeněk Korotvička, Modřínová 356, 674 01 Třebíč), která je nedílnou součástí této zadávací dokumentace včetně Soupisu prací, dodávek a služeb a výkazem výměr a Energetický posudek.
Technické podmínky stavby jsou stanoveny v projektové dokumentaci stavby, která je nedílnou součástí této zadávací dokumentace a v Energetickém posudku.
Jsou-li v Zadávací dokumentaci nebo jejich přílohách uvedeny konkrétní obchodní názvy, jedná se pouze o vymezení požadovaného standardu a zadavatel umožňuje i jiné technicky a kvalitativně srovnatelné řešení.

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    25.06.2020