Veřená zakázka

Stavební práce – Ústřední vytápění a MaR

Druh zadávacího řízení:
Zakázka malého rozsahu
Lokalita:
Kraj Vysočina
Kategorie:
Stavebnictví a související činnosti
Stavebnictví a související činnosti ->  Pozemní stavby
Stavebnictví a související činnosti ->  Dopravní stavby
CPV kódy:
45000000-7 - Stavební práce
Popis:

Jedná se o rekonstrukci vytápění v části objektu z důvodu nevyhovujícího technického stavu zařízení. Teplovodní soustava je řešena jako dvoutrubková s nuceným oběhem vody. Zdrojem tepla je stávající výměníková stanice.
Potrubí topné vody je navrženo z ocelových trub hladkých jak. 11353, spojovaných svařováním. Trasy páteřních rozvodů přívodní a vratné vody povedou v podhledech v 1.NP. Na jednotlivých odbočkách z páteřních rozvodů se osadí kulové uzávěry. Svislé potrubí do jednotlivých pater a k tělesům, povede volně po stěně, opatřeno podkladním a syntetickým nátěrem.
Stávající ocelová článková tělesa jsou již demontována a v rámci realizace zakázky budou nahrazena ocelovými deskovými tělesy v provedení klasik nebo ventil kompakt. Tato budou umístěna v místech původních těles. V suterénních místnostech jsou použita litinová článková tělesa. V prostoru kaple budou instalována designová tělesa s vodorovnými ocelovými lamelami a termostatickou hlavicí.
Pro regulaci směšovaných topných okruhů budou použita dvě zónová ekvitermní čidla a to pro sever, na severní straně budovy a pro jih na jižní straně budovy. Pro regulaci nesměšovaných okruhů budou použita vnitřní prostorová čidla teploty, která budou informovat o teplotě v referenčních místnostech. Tato čidla budou přes řídící jednotku řídit provoz čerpadel a potažmo výměníkovou stanici.
Součástí díla jsou všechny nezbytné práce, dodávky a činnosti pro kompletní dokončené dílo v celém rozsahu zadání, který je vymezen projektovou dokumentací, určenými standardy, obecně technickými požadavky na výstavbu a obchodními podmínkami.
Podkladem pro vypracování nabídky je projektová dokumentace pod názvem „REKONSTRUKCE OBJEKTU UL. ZAHRADNÍČKOVA Č.P.890/21,TŘEBÍČ“ (Projekce: Ing. Vítězslav Pruša, 67401 Třebíč - Týn, Jar. Ježka 128/3), která je nedílnou součástí této zadávací dokumentace včetně Soupisu prací, dodávek a služeb a výkazem výměr a Energetický posudek.
Technické podmínky stavby jsou stanoveny v projektové dokumentaci stavby, která je nedílnou součástí této zadávací dokumentace a v Energetickém posudku.
Jsou-li v Zadávací dokumentaci nebo jejich přílohách uvedeny konkrétní obchodní názvy, jedná se pouze o vymezení požadovaného standardu a zadavatel umožňuje i jiné technicky a kvalitativně srovnatelné řešení.

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    25.06.2020