Veřená zakázka

Štáblovice, ul. Záhumenní, splašková kanalizace

Druh zadávacího řízení:
Zakázka malého rozsahu
Lokalita:
Hlavní město Praha
Kategorie:
Stavebnictví a související činnosti
Stavebnictví a související činnosti ->  Vodohospodářské stavby
CPV kódy:
45232410-9 - Stavební práce na výstavbě kanalizačních sítí,
45232440-8 - Stavební práce pro kanalizační potrubí
Popis:

Provádění stavebních prací při realizaci akce „Štáblovice, ul. Záhumenní, splašková kanalizace“
- SO-01 KANALIZACE DN 250 98,0 m
- SO-02 KANALIZAČNÍ PŘÍPOJKY 6KS/14m

Jedná se o výstavbu nového úseku (prodloužení) kanalizačního řadu pro odvádění splaškových vod z nové lokality na ul. Záhumenní. Kanalizační řad a šest kusů kanalizačních přípojek bude umístěno na pozemku parc. č. 326 (ostatní plocha), 615/30 (orná půda), 615/48 (orná půda), 615/60 (orná půda), 615/146, (orná půda), 615/177 (orná půda) v katastrálním území Štáblovice. Kanalizační řad bude napojen na stávající splaškovou kanalizaci.

SO 01 SPLAŠKOVÁ KANALIZACE
Odvodnění řešeného území vychází ze současného stavu odkanalizování daného území, spádových poměrů a vychází z územního plánu obce Štáblovice. Zájmové území je řešeno oddílnou kanalizací. Jsou navrženy dvě gravitační stoky. Při návrhu gravitačních stok bylo využito stávající konfigurace terénu. Stoka S1 je napojena na stávající šachtu stávající kanalizace DN 250 v křižovatce ulice Záhumenní a ulice Nový Dvůr. Navržená kanalizace křižuje ulici Záhumenní a vede podél komunikace v zeleném pásu v soukromých pozemcích k poslední napojované kanalizační přípojce. Stoka S1 je navržena z potrubí PP SN 10 DN 250 o celkové délce 70 metrů. Na stoku S1 v šachtě Š1 se napojuje stoka S2, která odvádí splaškové vody ze spodní části nemovitostí ulice Záhumenní. Stoka S2 je navržena z potrubí PP SN 10 DN 250 o celkové délce 28 metrů. Trasa stoky vede v zelením pásu podél ulice Záhumenní. Vzhledem ke spádovým poměrům se předpokládá napojení na jednotlivé kanalizační přípojky stoky S2 tlakovým systémem. Celková délka kanalizace je 98 metrů.
Do navržené kanalizace budou napojeny kanalizační přípojky DN 150 (6 ks) z plánovaných RD
Na trase potrubí jsou navrženy revizní šachty o průměru DN 1000 mm.
Hloubka uložení potrubí vzhledem ke spádovým poměrům a konfiguraci terénu bude cca 0,7-2,5 m.
Jednotlivé domky na navrženou kanalizaci jsou připojeny domovními přípojkami DN 150
ukončenými domovními šachticemi na (popřípadě před hranici) pozemku jednotlivých vlastníků.

SO 02 KANALIZAČNÍ PŘÍPOJKY jsou řešeny jako samostatný objekt.
Projektová dokumentace řeší odvedení splaškových vod z výhledové zástavby RD. Celkem se jedná o 6 ks přípojek o celkové délce 14 m. Odvod splaškových vod z jednotlivých parcel bude napojením do splaškové kanalizace přes domovní přípojky. Gravitační kanalizační přípojka je navržena z potrubí PVC SN 10 DN 150 mm. Potrubí bude uloženo do pískového lože a je obsypáno pískem o mocnosti 300 mm nad vrch potrubí. Přípojka je vedená nejkratším směrem na (popřípadě před) hranici pozemku, kde je ukončena přípojkovou šachtou. Trasa přípojky je vedena, tak aby respektovala prostorovou normu vedení inženýrských sítí. Napojení na kanalizaci se provede pomoci odboček. V místě křížení s jinými inženýrskými sítěmi je nutno provést ruční výkop a kabelové vedení zajistit proti poškození. Při křížení přípojky s vedením je nutno dodržet prostorovou normu.

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Datum zahájení zakázky:
    07.03.2022
  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    13.04.2022