Veřená zakázka

Srubec – svoz a odstranění separovaného odpadu

Druh zadávacího řízení:
Zjednodušené podlimitní řízení
Lokalita:
Hlavní město Praha
Kategorie:
Odpadové hospodářství, ekologie
Odpadové hospodářství, ekologie ->  Svoz odpadu
CPV kódy:
90500000-2 - Služby související s likvidací odpadů a odpady
Popis:

Předmětem plnění veřejné zakázky jsou služby související se svozem a likvidací separovaného odpadu (papír, plast, sklo) vyprodukovaného v obci Srubec a v jej místní části Stará Pohůrka. Vybraný dodavatel bude při plnění předmětu VZ povinen dodržet obecně závazné právní předpisy, zejména zákon č. 185/2001 Sb., zákon o odpadech a o změně některých dalších zákonů, ve znění pozdějších předpisů (dále jen „zákon o odpadech“). Součástí předmětu plnění VZMR je:
- zajištění přepravy a odstraňování separovaných odpadů od fyzických osob a právnických osob zapojených do systému obce na skládku v rozsahu a za podmínek uvedených v zadávací dokumentaci,
- zajištění čistoty v místě vyprazdňování shromažďovacích nádob (prostředků) a jeho okolí bezprostředně po svozu, tj. po jejich vyprázdnění tak, aby nedošlo k porušení hygienických předpisů, ke škodám na sběrných nádobách nebo ke škodám na majetku vlastníka nemovitosti a provedení úklidu okolí místa vyprazdňování,
- bezprostřední uložení odpadových nádob na původní či zadavatelem určené místo,
- vedení průběžné evidence o odpadech a způsobu naložení s nimi v souladu se zákonem o odpadech a prováděcími předpisy.
Počty nádob ve vlastnictví zadavatele, jejich objem, četnost vývozu u jednotlivých druhů separovaných odpadů v roce a předpokládané množství za období 12 měsíců obsahuje Příloha č. 2 ve formě excelové tabulky těchto PPZN, která se po nacenění stane nedílnou Přílohou č. 1 obchodních podmínek zpracovaných zadavatelem ve formě závazného návrhu „Smlouvy o dílo s nehmotným výsledkem“ (dále jen „Smlouva“).
Kontejnery pro ukládání papíru, plastů, skla jsou umístěné na veřejných sběrných místech rozmístěných v obci a její místní části.

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Datum zahájení zakázky:
    15.12.2020
  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    08.01.2021