Veřená zakázka

Souvislá oprava sil. II/451 Vrbno pod Pradědem – Karlovice II. etapa nová technologie

Druh zadávacího řízení:
Otevřené řízení
Lokalita:
Hlavní město Praha
Kategorie:
Stavebnictví a související činnosti
Stavebnictví a související činnosti ->  Pozemní stavby
Stavebnictví a související činnosti ->  Dopravní stavby
CPV kódy:
45000000-7 - Stavební práce,
45233141-9 - Práce na údržbě silnic,
45233223-8 - Obnova povrchu vozovky
Popis:

Předmětem veřejné zakázky je souvislá oprava silnic v rámci stavby Souvislá oprava sil. II/451 Vrbno pod Pradědem – Karlovice II. etapa nová technologie, dle projektové dokumentace.
Silnice se nachází v horské oblasti s extrémními povětrnostními podmínkami. Silnice je namáhána provozem těžkých nákladních vozidel (nad 40 t.) svážející vytěžené dřevo v rámci likvidace kůrovcové kalamity. V zimě je silnice udržována chemickým posypem.
V rámci stavby bude s ohledem na předpokládané spolufinancování z dotačních prostředků použita nová technologie a postup dle užitného vzoru CZ 31127 U1. Přísada (nanosilika) bude do pojiva přimíchána v modifikační stanici. Použitou přísadou bude příměs amorfních částic Si02 ve formě nanosilikátu, který vzniká jako druhotná surovina při průmyslové výrobě a v energetice (stejná přísada byla použitá při provádění laboratorních zkoušek) nebo jiné rovnocenné řešení. V rámci stavby budou použity dvě technologie, a to pojivo s modifikantem + 6% nanosiliky a pojivo bez modifikantu + 6% nanosiliky.
Zadavatel předpokládá spolufinancování stavby z prostředků z rozpočtu Státního fondu dopravní infrastruktury pro rok 2019 na globální položku 5811120003 Financování silnic II. a III. třídy – SS Moravskoslezského kraje.
Podrobné vymezení předmětu veřejné zakázky, včetně technických podmínek v podrobnostech nezbytných pro zpracování nabídky, je uvedeno v přílohách zadávací dokumentace.

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Datum zahájení zakázky:
    26.06.2019
  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    29.07.2019