Veřená zakázka

Rekonstrukce komunikací v lokalitě Důl Jan a Černá zem, Libušín

Druh zadávacího řízení:
Zjednodušené podlimitní řízení
Lokalita:
Středočeský kraj
Kategorie:
Stavebnictví a související činnosti
Stavebnictví a související činnosti ->  Pozemní stavby
Stavebnictví a související činnosti ->  Dopravní stavby
CPV kódy:
45000000-7 - Stavební práce,
45233140-2 - Práce na stavbě silnic,
45233223-8 - Obnova povrchu vozovky
Popis:

Stavbou je rekonstrukce stávajících obslužných, místních komunikací v lokalitě Důl Jan a Černá zem v obci Libušín, k.ú. Libušín. V lokalitě Černá zem se jedná o rekonstrukci ulic U Vodárny, Viktora Dyka a Riegrova. V lokalitě Důl Jan se jedná o 5 ulic s označením Důl Jan. Označení jednotlivých komunikací je převzato z pasportu místních komunikací obce Libušín. Celková délka opravovaných ulic je cca 1365 m. Komunikace jsou navrženy s povrchem z asfaltobetonu, některé části ze zatravňovací betonové dlažby a budou lemovány betonovými obrubami. Chodníky a zpevněné plochy pak s povrchem ze zámkové, betonové dlažby, resp. ze zatravňovací dlažby.

V rámci rekonstrukce komunikací je nutné provést přeložku stávajícího podzemního vedení VN v komunikaci 16C ulice Důl Jan v délce cca 60m. Jedná se stavební objekt SO 401, který není součástí této dokumentace. Přeložku provede zhotovitel vybraný společností ČEZ Distribuce a.s.. Stavba Rekonstrukce komunikací musí být s tímto objektem koordinována.
Z důvodu řádného a funkčního odvodnění komunikace a zpevněných ploch bude nutné provést opravu stávající dešťové kanalizace. Jedná se o částečnou opravu tří stok v prostoru ulic Důl Jan. Dále je nutné posunutí tří stožárů VO nacházejících se v prostoru komunikace o cca 0,5m tak, aby byl dodržen bezpečnostní odstup od hrany komunikace. Při přesunu stožáru v prostoru nového přechodu pro chodce na komunikaci 21c ulice Důl Jan se provede osvětlení přechodu pro chodce na této komunikaci.

Podrobně je předmět plnění veřejné zakázky popsán v projektové dokumentaci zpracované Ing. Petrem Kubíčkem, se sídlem Na Vinici 456, 274 01 Slaný, IČ: 690 07 357.

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Datum zahájení zakázky:
    06.04.2018
  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    25.04.2018