Veřená zakázka

Software pro technologické plánování výroby

Číslo ve věstníku:
489095
Druh zadávacího řízení:
Otevřené řízení
Lokalita:
Plzeňský kraj
Kategorie:
IT
IT ->  SW a Informační systémy
CPV kódy:
48150000-4 - Balík programů pro řízení v průmyslových odvětvích,
48321000-4 - Balík programů pro počítačovou projekci (CAD),
48323000-8 - Balík programů pro CAM (počítačově podporovaná výroba),
48461000-7 - Balík programů pro analýzu a vědu
Popis:

Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka Software pro technologické plánování výroby v počtu licencí časově neomezených dle technických podmínek zadání (dále jen jako „SW řešení“). Poptávané SW řešení musí být modulární a kromě základní poptávané konfigurace pro modelování, reverzní inženýrství a obrábění musí software umožňovat v budoucnu rozšíření o další kompatibilní moduly (pevností analýza samostatných součástí i celých sestav, návrh kompozitního dílu včetně zohlednění požadavků na jeho vyrobitelnost).
Je nezbytné, aby nabízené SW řešení bylo databázové, protože umožní online přístup všech účastníků spolupracujících na projektu k jednotné databázi.
Nedílnou součástí plnění veřejné zakázky je poskytování podpory SW řešení, zejména poskytování aktualizací, korekce SW chyb, poskytování telefonické a mailové podpory, a to po dobu minimálně dvanácti (12) měsíců od podpisu předávacího protokolu s vybraným uchazečem (dále jen jako „maintenance“).
Technické podmínky SW řešení uvedené v zadávací dokumentaci a rozsah poskytování maintenance jsou uvedeny jako minimální požadavky, které musí SW řešení a maintenance splňovat.
Bližší informace a podrobná specifikace předmětu plnění veřejné zakázky jsou uvedeny v zadávací dokumentaci, která bude jako celek uveřejněna na profilu zadavatele, ode dne zveřejnění oznámení o zahájení zadávacího řízení.

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Datum zahájení zakázky:
    28.07.2014
  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    29.09.2014
  • calendar_today 
    Termín otevírání obálek:
    29.09.2014