Veřená zakázka

Software pro 3D konstruování, pevnostní, tepelné a aerodynamické výpočty

Číslo ve věstníku:
484409
Druh zadávacího řízení:
Otevřené řízení
Lokalita:
Plzeňský kraj
Kategorie:
IT
IT ->  SW a Informační systémy
CPV kódy:
48321000-4 - Balík programů pro počítačovou projekci (CAD),
48323000-8 - Balík programů pro CAM (počítačově podporovaná výroba),
48461000-7 - Balík programů pro analýzu a vědu
Popis:

Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka Software pro 3D konstruování, pevnostní, tepelné a aerodynamické výpočty (dále jen ,,SW řešení“) včetně poskytování aktualizací, telefonické a e-mailové podpory po dobu jednoho (1) roku od okamžiku dodání SW řešení (dále jen ,,maintenance“).
SW řešení bude využito při plánovaných projektech a spolupráci s podnikateli v regionu, hlavně v oblasti výzkumu a vývoje kolejových vozidel, s návazností na vzdělávání budoucích inženýrů a výzkumných pracovníků, kde je předpoklad jeho komplexního využití.
Dodané SW řešení musí být kompletní dle technické specifikace a plně funkční, aby bylo umožněno jeho plné využití. Jsou požadovány dvě (2) licence pro 3D CAD konstruování tzn. licence pro dvě (2) nezávislá pracoviště. Kromě toho je požadována jedna (1) rozšiřující licence pro pevnostní výpočty a jedna (1) rozšiřující licence pro výpočty proudění a tepelné výpočty.
Technické podmínky SW řešení uvedené v zadávací dokumentaci jsou uvedeny jako minimální požadavky, které musí SW řešení splňovat.

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Datum zahájení zakázky:
    10.06.2014
  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    11.08.2014