Veřená zakázka

Smart metering datová centrála – Chammeleon

Druh zadávacího řízení:
Otevřené řízení
Lokalita:
Celá Česká republika
Kategorie:
IT
IT ->  HW a příslušenství
IT ->  SW a Informační systémy
CPV kódy:
30200000-1 - Počítače,
48000000-8 - Balíky programů a informační systémy
Popis:

Předmětem plnění této sektorové veřejné zakázky bude dodávka datové centrály (software i hardware), která bude sloužit především k dálkovému odečtu dat a řízení odběru elektrické energie na odběrných místech s instalovaným smart metrem, jejichž cílový stav bude cca 1,5 mil. kusů. Datová centrála musí poskytovat interoperabilitu pro komunikaci s dalšími systémy i různými typy smart metrů a zpracovávat data z manuálně odečítaných měřidel. Součástí dodávky datové centrály bude i mobilní aplikace pro lokální odečty dat ze smart metrů, test relé atd.
Dále se jedná o dodávku provozního HW, provozního SW a licencí, instalačních prací, začlenění do stávající IT infrastruktury dle standardů zadavatele a zajištění servisní podpory pro provozní infrastrukturu, servisní podpory a rozvoje pro aplikaci datové centrály.

Veřejná zakázka navazuje na zavedený systém kvalifikace s názvem „Smart metering datová centrála – Chammeleon“, ev. č. ve Věstníku veřejných zakázek: Z2021-008590. K podání nabídky budou tedy vyzváni pouze dodavatelé zařazení v daném systému kvalifikace.

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    12.10.2021