Veřená zakázka

Slibovice – tlaková splašková kanalizace

Druh zadávacího řízení:
Užší řízení
Lokalita:
Středočeský kraj
Kategorie:
Stavebnictví a související činnosti
Stavebnictví a související činnosti ->  Pozemní stavby
Stavebnictví a související činnosti ->  Vodohospodářské stavby
Stavebnictví a související činnosti ->  Dopravní stavby
Stavebnictví a související činnosti ->  Ostatní
CPV kódy:
45000000-7 - Stavební práce,
45231300-8 - Stavební práce pro vodovodní a kanalizační potrubí,
45232400-6 - Stavební práce na výstavbě kanalizace,
45300000-0 - Stavební montážní práce,
45317100-3 - Elektroinstalační práce pro čerpací zařízení
Popis:

Předmětem plnění této veřejné zakázky je, v součinnosti se zadavatelem dle dokumentace pro provedení stavby zpracované obchodní společností RECPROJEKT s.r.o., IČO: 260 14 327, se sídlem Fáblovka 404, Polabiny, 533 52 Pardubice (dále jen „PDPS“), dle právních předpisů upravujících oblast realizace stavebních prací do podrobností nezbytných pro zpracování nabídky a výkazu výměr, provést stavební práce spočívající ve výstavbě nové tlakové splaškové kanalizace v obci Běrunice, konkrétně v místní části Slibovice. V rámci předmětu plnění bude realizováno 3 570 m hlavních řadů tlakové kanalizace, 652 m podružných řadů tlakové kanalizace a dále 31 ks domovních čerpacích jímek. Tlaková splašková kanalizace bude napojena na stávající řad tlakové kanalizace v místní části Velké Výkleky, který je ukončen na stávající čistírně odpadních vod. Stávající čistírna odpadních vod v místní části Velké Výkleky má dostatečnou kapacitu pro napojení místní části Běruničky i pro plánované napojení místní části Slibovice.
Systém odkanalizování pomocí tlakové kanalizace je tvořen v základě dvěma prvky. Základním prvkem jsou čerpací jímky. V čerpacích jímkách je umístěno technologické vybavení – objemové čerpadlo s automatickou regulací hladiny určené k dopravě splaškových odpadních vod. Druhým prvkem je kanalizační tlaková síť, která začíná v čerpací jímce napojením na čerpadlo a končí napojením na stávající tlakovou kanalizaci ve Velkých Výklekách. Tlakové potrubí tvoří páteřní větvenou síť. Kanalizační tlaková síť a čerpací jímky jsou nedílnou součástí tlakové kanalizace a včetně podružných řadů tvoří dohromady jeden funkční celek. Do splaškové tlakové kanalizace nesmí být zaústěny dešťové vody (ani vody podzemní).
Stavba se nachází v ochranných pásmech stávajících podzemních a nadzemních zařízení (silové a sdělovací kabely) a jejich zařízení a v ochranném pásnu vodovodu, plynovodu a dále v ochranném pásmu státních silnic a vodních toků.
Během výstavby dojde ke křížení a souběhu s níže uvedenými stávajícími inženýrskými sítěmi
• dešťová kanalizace (majetek zadavatele)
• veřejné osvětlení (majetek zadavatele)
• silové vedení VN a NN (ČEZ Distribuce, a.s.)
• sdělovací vedení (CETIN, a.s.)
• plynovod (GasNet, s.r.o.)
• vodovod (Vodovody a kanalizace Nymburk, a.s.).
Na základě zjištěných stávajících inženýrských sítí se nepředpokládají přeložky stávajících sítí. Dodavatel je povinen při výstavbě dodržet ČSN 73 6005 Prostorové uspořádání sítí technického vybavení, která uvádí nejmenší dovolené vzdálenosti při souběhu a křížení podzemních sítí.
Stavba bude probíhat na území s archeologickými nálezy ve smyslu zákona č. 20/1997 Sb., o státní památkové péči, ve znění pozdějších předpisů, proto musí být vlastní zemní práce prováděny při zajištění archeologického dohledu.
Detailní vymezení předmětu plnění veřejné zakázky je vymezeno v příloze č. 1 zadávací dokumentace (PDPS).
Zadavatel pro vyloučení případných pochybností uvádí, že předmětem plnění veřejné zakázky NEJSOU práce spojené s realizací vodovodu, ačkoli jsou tyto v rámci projektové dokumentace obsaženy.

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Datum zahájení zakázky:
    20.12.2023
  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    16.01.2024