Veřená zakázka

Silnice III/29912 Hradec Králové (Věkoše) – Správčice

Druh zadávacího řízení:
Otevřené řízení
Lokalita:
Celá Česká republika
Kategorie:
Stavebnictví a související činnosti
Stavebnictví a související činnosti ->  Pozemní stavby
Stavebnictví a související činnosti ->  Dopravní stavby
CPV kódy:
45000000-7 - Stavební práce
Popis:

Předmětem veřejné zakázky je zhotovení Díla „Silnice III/29912 Hradec Králové (Věkoše) - Správčice“.

Jedná se o rekonstrukci komunikace III/29912, pasportizační značení km 2,235 – km 4,015. Začátek úseku je v křižovatce ulic Jana Černého a Piletická a konec úseku se nachází před vjezdem do areálu Agropodniku. Rekonstruovaný úsek má délku 1690 m. Výškové, směrové řešení a šířkové uspořádání odpovídá současnému stavu. Povrchové odvodnění vozovky a odvodnění zemní pláně vozovky je řešeno do nezpevněných rigolů doplněných se vsakovací rýhou.
Předmětem stavby je rekonstrukce stávajícího povrchu komunikace, který je porušen zejména vyjetými kolejemi a ztrátou makrotextury, dále se v trase vyskytují příčné trhliny, nepravidelné trhliny, vysprávky a olamování okrajů. Na úseku je neudržované odvodnění. V extravilánu bude provedeno frézování dvou vrstev současného krytu a recyklace za studena podkladní vrstvy vozovky tl. 200 mm. Dále je v rámci projektu řešeno odvodnění komunikace (prohloubení vsakovacích rigolů). Pokládka asfaltových vrstev bude bezespará.

Stavba bude provedena podle předané projektové dokumentace stavby, ve stupni DSP + PDPS, zpracovaná projekční kanceláří Dopravně inženýrská kancelář, s.r.o., datum zpracování 09/2014, číslo zakázky: A064/14 Rozsah prací je současně vymezen výkazem výměr.

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    16.06.2020