Veřená zakázka

Sportovní hala Dobříš – přesun posilovny

Druh zadávacího řízení:
Zakázka malého rozsahu
Lokalita:
Celá Česká republika
Kategorie:
Stavebnictví a související činnosti
Stavebnictví a související činnosti ->  Pozemní stavby
Stavebnictví a související činnosti ->  Dopravní stavby
CPV kódy:
45000000-7 - Stavební práce
Popis:

Předmětem veřejné zakázky jsou stavební úpravy ve sportovní hale, jejichž účelem je rozšíření skladovacích prostor pro tělocvičné nářadí, kdy stávající posilovna bude přebudována na nářaďovnu. Nová posilovna bude přesunuta do prostor bývalé ubytovny. V rámci těchto úprav budou vybourány některé příčky, bude provedena úprava VZT a rozvodů elektro. V nové posilovně bude vybudována sprcha a toaleta. Projektovou dokumentaci zpracoval Ing. Robert Koska ze spol. ENERGY BENEFIT CENTRE, a. s., v 11/2019.
Zadávací dokumentace je k dispozici na adrese
https://zakazky.mestodobris.cz/profile_display_2.html
Části zadávací dokumentace:
- Příloha č. 1 – Prováděcí projektová dokumentace
- Příloha č. 2 – Soupis prací s výkazem výměr
- Příloha č. 3 – Krycí list
- Příloha č. 4 – Smlouva o dílo na stavební práce
- Příloha č. 5 – Čestné prohlášení o splnění kvalifikačních předpokladů
- Příloha č. 6 – Seznam poddodavatelů
Dodavatel je oprávněn po zadavateli požadovat písemně vysvětlení zadávacích podmínek. Písemná žádost musí být zadavateli doručena nejpozději 4 pracovní dny před uplynutím lhůty pro podání nabídek prostřednictvím nástroje E-ZAK. Vysvětlení zadávacích podmínek může zadavatel poskytnout i bez předchozí žádosti. Zadavatel odešle vysvětlení zadávacích podmínek, případně související dokumenty, nejpozději do 2 pracovních dnů po doručení žádosti podle předchozího odstavce. Pokud zadavatel na žádost o vysvětlení, která není doručena včas, vysvětlení poskytne, nemusí dodržet lhůtu uvedenou v předchozí větě.
Zadavatel předkládá tuto výzvu k podání nabídky v zadávacím řízení na veřejnou zakázku malého rozsahu, součástí které jsou zadávací podmínky. Předkládané zadávací podmínky stanovují průběh zadávacího řízení, podmínky účasti v zadávacím řízení, pravidla pro hodnocení nabídek a další podmínky pro uzavření smlouvy na veřejnou zakázku. Tato výzva a zadávací podmínky nemusí obsahovat všechna procesní pravidla obsažená v zákoně č. 134/2016 Sb. (dále jen ZZVZ), a proto se doporučuje pracovat i s těmito dokumenty.
Tato zadávací dokumentace obsahuje přílohy, do kterých dodavatel doplní požadované údaje.
Dodavatel není oprávněn měnit předepsaný obsah příloh.
Veškerá komunikace účastníka směřující k zadavateli vyjma podání nabídek bude probíhat prostřednictvím kontaktní osoby. Zadavatel (zástupce zadavatele) komunikuje s dodavateli zásadně elektronicky, a to výhradně prostřednictvím elektronického nástroje E-ZAK.

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    06.05.2020