Veřená zakázka

Rozšíření Manažerského informačního systému – modul výroba/kontrola a modul prediktivní údržba

Druh zadávacího řízení:
Zakázka malého rozsahu
Lokalita:
Středočeský kraj
Kategorie:
IT
IT ->  SW a Informační systémy
IT ->  Ostatní
CPV kódy:
72000000-5 - Informační technologie: poradenství, vývoj programového vybavení, internet a podpora
Popis:

Předmětem zakázky je dodávka následujících rozšíření podnikového manažerského informačního systému (MIS):
• vytvoření nového modulu pro výrobu a kontrolu,
• vytvoření nového modulu prediktivní údržba,
• vytvoření nové funkcionality pro obousměrnou datovou komunikaci MIS s externím zařízením tiskový stroj - varioPrint iX3200 a systémem pro identifikaci strojů, nástrojů a inventarizaci,
• a dalších zařízení dle specifikace v Příloze č. 4 Technická specifikace této ZD.
S ohledem na požadovanou integraci všech poptávaných SW modulů do stávajícího podnikového MIS (včetně souvisejícího datového propojení podnikového MIS) a s ohledem na jejich vzájemnou provázanost, kompatibilitu a celkovou integritu výsledného řešení, není dílčí plnění předmětu zakázky možné.
Žadatel je v současnosti licenčním uživatelem polygrafického informačního systému PrintingOffice 5 (ERP), který je určen pro tvorbu kalkulací tisku, vedení agendy obchodních případů, fakturaci a závěrečné vyhodnocení výroby jednotlivých zakázek (rentabilita). Umožňuje pouze evidovat zakázku od okamžiku nabídky, přes technologické zpracování, až po její expedici. Proces skladování a výdeje zakázek je založen pouze na lidském výkonu, bez procesu automatizace a digitalizace. Žadatel je držitele licencí na moduly OBCHOD a KALKULACE. Nově pořizované moduly VÝROBA a KONTROLA budou pořízeny jako dlouhodobý nehmotný majetek.

Zadavatel zároveň umožňuje podat takovou nabídku, kde navržené řešení nebude navazovat na stávající PrintingOffice 5 (ERP). Taková nabídka však musí zahrnovat nový MIS včetně polygrafického informačního systému za respektování požadavku na plně integrované řešení. Předmětem nabídky tak bude kompletní MIS systém, jeho implementace, customizace, parametrizace, zaškolení, včetně návazné služby podpory a údržby. Zavedený systém musí být dodán a průběžně udržován na nejvyšší dostupné verzi.

Zakázka musí být realizována v úplném rozsahu dle bodu 4.2 ZD. SW bude používán v pobočce C - COPY Centrum s.r.o., Topolová 827, 289 23 Milovice-Mladá, Česká republika.

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    31.05.2023