Veřená zakázka

Rozšíření stávajícího podnikového IS

Druh zadávacího řízení:
Zakázka malého rozsahu
Lokalita:
Hlavní město Praha
Kategorie:
IT
IT ->  SW a Informační systémy
IT ->  Ostatní
CPV kódy:
48000000-8 - Balíky programů a informační systémy,
72000000-5 - Informační technologie: poradenství, vývoj programového vybavení, internet a podpora
Popis:

Předmětem zakázky je dodávka následujících rozšíření stávajícího podnikového informačního systému (dále také jen „IS“).
Zakázka bude realizována v rámci čtyř samostatných dílčích plněních:
Dílčí plnění A) Automatizace a manažerský modul
Jedná se o rozšíření současného systému zadavatele (MILHAUS/TRADE).
• Automatizace procesů řízení překladových zakázek: Předmětem části dodávky je automatizace vybraných činností v procesu řízení zakázek překladatelských oddělení, především v oblasti automatizace analýzy zakázky, výběru, oslovení a výběru vhodného dodavatele a dále v oblasti automatizace fakturace a managementu poptávek.
• Manažerský modul: Předmětem části dodávky je nástroj, který umožní managementu společnosti a vedoucím jednotlivých oddělení rychle identifikovat důležité/kritické poptávky a zakázky, usnadní jim v těchto poptávkách a zakázkách orientaci a poskytne základní přehled o vývoji počtu zakázek a tržeb.
Zadavatel bude vlastníkem výsledných produktů (SW).
Dílčí plnění B) Personální modul
• Personální systém: Předmětem dodávky je aplikace, která bude pokrývat potřeby personální agendy zadavatele, například evidence pracovníků, tvorba a evidence dokumentů, evidence a správa docházky, tvorba podkladů pro mzdy, management dovolené pracovníků.
Zadavatel bude vlastníkem výsledného produktu (SW).
Dílčí plnění C) Nový ERP pro jazykovou školu
• ERP pro jazykovou školu: Předmětem dodávky je systém pro administraci dat ohledně jazykové výuky. Součástí systému bude zóna pro pracovníky JŠ, lektory, kontaktní osoby klienta a pro studenty, tj. všichni aktéři a účastníci výuky budou mít vždy aktuální informace o výuce.
Zadavatel bude vlastníkem výsledného produktu (SW).
Dílčí plnění D) Vzdělávací portál a portál pro studenty
Předmětem dodávky je vzdělávací portál a portál pro studenty, který bude zahrnovat tyto celky:
• Vzdělávací portál pro lektory: bude sloužit jako e-learningový systém pro vzdělávání lektorů. Lektorům bude zprostředkovávat e-learningové kurzy, výukové materiály a testy pro ověření znalostí těchto kurzů.
• Portál pro studenty jazykové školy: bude sloužit jako podpůrný systém při výuce a vzdělávacích procesech. Studentům bude zprostředkovávat informace a výukové materiály z jazykové školy.
• Automatizace a unifikace procesů IS jazykové školy: bude sloužit k automatizaci interních procesů jazykové školy, které mohou být prováděny bez zásahu a rozhodování uživatelů, a tím umožní zefektivnit celkový provoz. Dalším požadavkem této části zakázky je unifikace interních procesů, včetně sjednocení grafického rozhraní v systémech.
Všechny tři výše uvedené části musí být integrovány do stávajícího informačního systému pro správu klientů JŠ, lektorů a kurzů.
Zadavatel bude vlastníkem výsledných produktů (SW).
Jedná se o výběrové řízení s možností dílčího plnění!!!
Zakázka musí být realizována v úplném rozsahu dle bodu 4.2 ZD v rámci a rozsahu jednotlivých dílčích plnění. Součásti dodávky budou používány v provozovně zadavatele na adrese Na Příkopě 988/31, 110 00 Praha 1 – Staré Město, Česká republika.

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    19.05.2023