Veřená zakázka

Rozšíření a rekonstrukce rozvodného tepelného zařízení předávací stanice PS 49, ul. Cihelní, Frýdek-Místek

Druh zadávacího řízení:
Zakázka malého rozsahu
Lokalita:
Moravskoslezský kraj
Kategorie:
Stavebnictví a související činnosti
Stavebnictví a související činnosti ->  Pozemní stavby
Stavebnictví a související činnosti ->  Dopravní stavby
CPV kódy:
45000000-7 - Stavební práce
Popis:

Jedná se o veřejnou zakázku na stavební práce.

Předmětem je rozšíření a rekonstrukce rozvodného tepelného zařízení předávací stanice PS 49, na ul. Cihelní, ve Frýdku-Místku. Bude provedena úprava technologického zařízení horkovodní předávací stanice o doplnění horkovodního modulu, včetně regulace kompatibilní s regulací stávající, pro přípravu otopné vody o konstantní teplotě, která bude v objektu školy č. p. 410 prostřednictvím technologického zařízení nové objektové předávací stanice využívána k vytápění a k přípravě teplé vody.
V objektu č. p. 410 bude instalováno nové zřízení objektové předávací stanice (OPS) pro regulaci otopné vody a zařízení pro přípravu teplé vody včetně regulace kompatibilní s regulací stávající a včetně měřících zařízení na měření spotřeb energií. Součásti je i napojení přívodu studené vody pro přípravu teplé vody včetně kontrolního měření z rozvodů školy č. p. 410.
Nový sekundární rozvod nahradí stávající potrubní rozvody otopné vody a teplé vody pro školu č.p. 410. Sekundární rozvod začíná na výstupu z modulu pro přípravu otopné vody o konstantní teplotě a bude veden částečně v nových trasách a částečně v trasách stávajícího rozvodného tepelného zařízení v klasickém kanálovém provedení a mezi objektem č. p. 3416 (hromadné garáže) a objektem školy č. p. 410, bude rekonstruován bezkanálovou předizolovanou technologií. Ukončen bude v technické místnosti školy č. p. 410, kde bude ukončen uzavíracími armaturami.
Součástí bude uložení kabelové chráničky a sdělovacího kabelu do trasy výkopu sekundárního rozvodu mezi objektem PS 49 (č. p. 3415) objektem školy (č. p. 410).

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Datum zahájení zakázky:
    20.11.2020
  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    10.12.2020