Veřená zakázka

RONOV NAD DOUBRAVOU – DOSTAVBA KANALIZACE – II. ETAPA

Druh zadávacího řízení:
Zjednodušené podlimitní řízení
Lokalita:
Pardubický kraj
Kategorie:
Stavebnictví a související činnosti
Stavebnictví a související činnosti ->  Pozemní stavby
Stavebnictví a související činnosti ->  Vodohospodářské stavby
Stavebnictví a související činnosti ->  Dopravní stavby
CPV kódy:
45000000-7 - Stavební práce,
45232400-6 - Stavební práce na výstavbě kanalizace,
45232410-9 - Stavební práce na výstavbě kanalizačních sítí,
45232423-3 - Výstavba kanalizačních čerpacích stanic
Popis:

Předmětem veřejné zakázky jsou stavební práce spočívající ve vybudování splaškové kanalizace, která bude sloužit k odvádění splaškových odpadních vod z jednotlivých nemovitostí a napojení do stávajícího kanalizačního systému a jejich následné čištění v souladu s požadavky legislativy.
STAVBA JE ROZDĚLENA NA NÁSLEDUJÍCÍ OBJEKTY:
SO 6 – Dostavba kanalizace v ulici Lichnická
SO 7 – Dostava kanalizace v ulici Čáslavská
SO 8 – Dostavba kanalizace v ulici Nábřežní

SO 6 – Dostavba kanalizace v ulici Lichnická
V rámci tohoto stavebního objektu budou nově vybudovány dvě gravitační kanalizační stoky, které budou odvádět odpadní vody do čerpací stanice odpadních vod, která je bude dále čerpat do stávajícího kanalizačního systému města Ronov nad Doubravou.

SO 7 – Dostavba kanalizace v ulici Čáslavská
V rámci tohoto stavebního objektu bude nově vybudována gravitační kanalizační stoka, která bude odvádět odpadní vody do čerpací stanice odpadních vod, která je bude dále čerpat do stávajícího kanalizačního systému města Ronov nad Doubravou.

SO 8 – Dostavba kanalizace v ulici Nábřežní
V rámci tohoto stavebního objekt bude nově vybudován hlavní řad tlakové kanalizace, který bude napojen do stávající stoky D5, šachty ŠD5-1 (realizované v rámci I. etapy). Do hlavního řadu tlakové kanalizace budou napojeny podružné řady tlakové kanalizace, které budou ukončeny na pozemku napojované nemovitosti čerpací šachtou. Potrubí tlakové kanalizace bude uloženo v hloubce cca 1,2 m. V důsledku použití objemových čerpadel nejsou požadavky na výškové řešení potrubí (odkalení, odvzdušnění) a potrubí může v podstatě výškově kopírovat terén. Dokumentace počítá s tím, že čerpadla v čerpacích šachtách budou napojena na elektro rozvod jednotlivých napojených nemovitostí.

Zadavatel k vymezení předmětu veřejné zakázky upozorňuje, že součástí plnění nebudou domovní čerpací šachty a podružné řady vedené na soukromých pozemcích (to je investicí vlastníků napojovaných nemovitostí) ale POUZE VEŘEJNÉ ČASTI PODRUŽNÝCH ŘADŮ.

Bližší specifikace stavebních prací, které jsou předmětem této veřejné zakázky je uvedena v Příloze č. 1 – Projektová dokumentace a v Příloze č. 2 – Soupis stavebních prací a výkonů (poptávkový výkaz výměr) příslušné Zadávací dokumentace k tomuto zadávacímu řízení.

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Datum zahájení zakázky:
    06.12.2022
  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    03.01.2023