Veřená zakázka

Revitalizace Základní školy Vrchotovy Janovice

Druh zadávacího řízení:
Zjednodušené podlimitní řízení
Lokalita:
Středočeský kraj
Kategorie:
Stavebnictví a související činnosti
Stavebnictví a související činnosti ->  Pozemní stavby
Stavebnictví a související činnosti ->  Dopravní stavby
CPV kódy:
45000000-7 - Stavební práce,
45214200-2 - Stavební úpravy školních budov
Popis:

Předmětem plnění veřejné zakázky je dokončení revitalizace budovy Základní školy Vrchotovy Janovice v rozsahu položkových rozpočtů. Provedení díla bude uskutečněno dle projektové dokumentace pro provedení stavby vyjma realizace těchto částí (které byly již realizovány v předchozích letech a nejsou tak součástí plnění této veřejné zakázky):
- podlahové skladby S16 a inženýrských sítí vedených pod touto podlahou
- vstupní přístavek
- sociální zařízení


Zadavatel hodlá předmět veřejné zakázky spolufinancovat prostřednictvím dotace z Ministerstva financí z Programu 298 22 Akce financované z rozhodnutí Poslanecké sněmovny Parlamentu a vlády ČR, Podprogramu 298D2280 Podpora rozvoje a obnovy materiálně technické základny regionálního školství v působnosti obcí, kam má podánu žádost o poskytnutí dotace.
Registrační číslo žádosti: VPS-228-2-2020-00465.
Zadavatel podmiňuje zadání a realizaci veřejné zakázky získáním finančních prostředků z výše uvedeného dotačního titulu, a proto upozorňuje na možnost zrušení zadávacího řízení v souladu s ustanovením § 127 odst. 2 písm. e) zákona z důvodu jejich nezískání a odkládací i rozvazovací podmínku obsaženou v návrhu smlouvy o dílo, ve smyslu ustanovení § 548 odst. 2) zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, kdy smlouva nabyde účinnosti teprve dnem, kdy zadavatel písemně odešle zhotoviteli výzvu k převzetí staveniště. Pokud nebude tato výzva odeslána zhotoviteli do 30. 9. 2020, smlouva o dílo nenabude účinnosti a pokud se zadavatel dozví ještě před 30. 9. 2020, že mu dotace nebude poskytnuta, smlouva též nenabude účinnosti, neboť zadavatel nebude zakázku realizovat bez dotace a dodavatel v tom případě nemá nárok na jakékoli sankce a jakékoli nároky vůči zadavateli.

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Datum zahájení zakázky:
    22.06.2020
  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    10.07.2020